Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Wederson Fenerbahçe, Hakan Beşiktaş'ta

Ankaraspor'un Türk vatandaşı olan Brezilyalı solbeki Wederson sarılacivertli kulüple 3 yıllık sözleşmeye imza atarken, yine Ankaraspor'un G.Saray'a gideceği ileri sürülen genç kalecisi Hakan Arıkan ise Beşiktaş ile anlaştı..


Gerets, G.Saray'a gözyaşları ile veda etti

Belçikalı çalıştırıcı, "Başkan Canaydın'ın almış olduğu kararı anlayabiliyorum. Kızgın değilim sadece üzgünüm. Üçüncü senemde şampiyonluk fırsatı veri

Federasyon: Brezilya-Türkiye maçı keyfi satılmadı

Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada Brezilya-Türkiye maçının yayın hakkının yasal bir uygulama ile satıldığını bildirdi.


  F.Bahçe ile Efes arasında 3. maç

Beko Basketbol Ligi play-off final serisinde mücadele eden Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker arasındaki serinin 3. maçı bugün yapılacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak karşılaşma saat 18.00'de başlayacak ve NTV'den naklen yayınlanacak.


  Süper Lige kim çıkacak?

Turkcell Süper Lig'de gelecek sezon yer alacak 3. ve son takımın belirleneceği bugünkü Altay-Kasımpaşa maçını hakem Vedat Yüksel yönetecek.


  Jazz, Spurs'a evinde teslim

NBA'da Batı Konferansı final serisi 4. maçında San Antonio Spurs ile milli yıldız Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, Salt Lake'de karşı karşıya gelirken, maçta gülen taraf konuk takım Spurs oldu.


  İşte gerçekler!



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004