Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İşte gerçekler!

Süper Lig'e yükselme yarı final maçında Diyarbakırspor ile Kasımpaşa, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. Bu sezon Lig A'da istikrarsız sonuçlara imza atmasına rağmen play-off'lara kalmayı başaran Kasımpaşa, Diyarbakırspor'u 2-1 yenerek finale yükseldi. Böylece finalde Altay'ın rakibi Kasımpaşa oldu.

İzmir takımlarının Süper Lige çıkması gerektiğini savunanlar zaten bu tezinde başarılı oldular. Daha maçın ilk dakikalarında tahminler Diyarbakır lehineydi. Yalnız maçın başlangıcını ben iyi görmediğimden bu maçın Kasımpaşa lehine sonuçlanacağını tahmin ettim.

Bu tahminim bu sene Anadolu'dan takımların Süper Lige çıkarılmayışı iddiasının hafızamdan silinmeyişinin kuvvetli olmasından dolayı sanırım. Bir Elazığ, bir Diyarbakır ve Malatyaspor'un Süper Lige çıkacak güçlerinin olduğunu iddia ediyorum. Şu anda bu 3 takımımızın da canı liglerde hakem hatalarından dolayı çok hem de çok yandı. En son Elazığspor'un Karşıyaka deplasmanından 1-1 lik sonuçla dönmesi ve hakemin bariz hatalarının göz ardı edilmesi ve akabinde bu 3 takımımıza da bazı güçlerin meydan okurcasına siz süper lige çıkamazsınız veya çıkartmayacağız kelimeleri elbetteki futbolcular üzerinde bariz bir şekilde strese sebep oldu ve kolay zannedilen maçlardan hem hakemlerin yardımıyla hemde stres yüzünden boynu bükük ayrıldılar.

Altay, Süper Lig'de diyebilirim. Kasımpaşanın da çıkmasını isterim elbette. Sebebi, önümüzdeki sezon bol İstanbul Ankara takımlarının süper ligde boy gösterecek olması ve akabinde zevksiz ve kalitesiz liglerin olacağını şimdiden belirtmek isterim.

[email protected]

Said YALÇIN

30.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Wederson Fenerbahçe, Hakan Beşiktaş'ta

  Gerets, G.Saray'a gözyaşları ile veda etti

  Federasyon: Brezilya-Türkiye maçı keyfi satılmadı

  Vural: İntihar girişimi haberi bir şaka

  F.Bahçe ile Efes arasında 3. maç

  Süper Lige kim çıkacak?

  Jazz, Spurs'a evinde teslim

  İşte gerçekler!


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004