Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Wederson Fenerbahçe, Hakan Beşiktaş'ta

Ankaraspor'un Türk vatandaşı olan Brezilyalı solbeki Wederson sarılacivertli kulüple 3 yıllık sözleşmeye imza atarken, yine Ankaraspor'un G.Saray'a gideceği ileri sürülen genç kalecisi Hakan Arıkan ise Beşiktaş ile anlaştı..

Ankarasporlu Wederson Fenerbahçe, Hakan Arıkan ise Beşiktaş ile anlaştı. Fenerbahçe ve Beşiktaş kulübü yöneticileriyle günlerdir bu transferler hakkında görüşmelerini sürdüren Ankarasporlu yöneticiler, ligi şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe'nin aylar öncesinden beri sürdürdükleri Wederson'u transfer etme istekleri, iki kulübün yöneticilerinin tüm konularda anlaşmasıyla tamamlandı.

SEMİH VERİLMEDİ

Wederson'un transferine karşılık Semih ve bonservis ücreti isteyen başkent ekibinin yöneticileri, sarı-lacivertlilerin Semih'i vermek istememeleri nedeniyle doğan anlaşmazlıktan dolayı bu transfer birkaç haftadır askıda bekliyordu. Dün gece geç saatlere kadar süren ve bugün sabah saatlerinde kesinleşen anlaşmanın ardından Ankaraspor'un Türk vatandaşlığına geçen Brezilyalı sol kanat oyuncusu Wederson için sarı-lacivertli ekip Ankaraspor'a 1,5 milyon avro bonservis ücreti ödeyecek.

HAKAN BEŞİKTAŞ'TA

Sezon başından itibaren başarılı bir performans gösteren Ankaraspor'un başarılı file bekçisi Hakan Arıkan, Beşiktaş ile anlaştı. Hırvat file bekçisi Runje'nin ayrılma ihtimalini göz önüne alan siyah-beyazlı yöneticiler, geçen sezon büyük bir çıkış gösteren ve Milli Takıma kadar yükselen genç file bekçisini transferde ikna etti. Galatasaray'ın da gündeminde olan Hakan'ın transferi için genç file bekçisi ile biraraya gelen yönetici Celal Kolot, görüşme sonrası milli kaleciyle her konuda anlaşmaya vardı. Ankaraspor'un sözleşmesi süren Hakan için Beşiktaş'tan kaleci Ramazan'ın yanı sıra 2 milyon avro istediği, siyah-beyazlıların da bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Beşiktaş, Hakan Arıkan transferiyle ilgili olarak İMKB'ye de durumu bildirdi.

30.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Wederson Fenerbahçe, Hakan Beşiktaş'ta

  Gerets, G.Saray'a gözyaşları ile veda etti

  Federasyon: Brezilya-Türkiye maçı keyfi satılmadı

  Vural: İntihar girişimi haberi bir şaka

  F.Bahçe ile Efes arasında 3. maç

  Süper Lige kim çıkacak?

  Jazz, Spurs'a evinde teslim

  İşte gerçekler!


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004