Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gerets, G.Saray'a gözyaşları ile veda etti

Belçikalı çalıştırıcı, "Başkan Canaydın'ın almış olduğu kararı anlayabiliyorum. Kızgın değilim sadece üzgünüm. Üçüncü senemde şampiyonluk fırsatı verilmedği için üzgünüm" dedi.

Galatasaray Teknik direktörlüğü görevinden ayrılan EriK Gerets, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında üzgün olduğunu, herhangi bir kzgınlık duygusu içinde olmadığını açıkladı. Gerets, başkan Özhan Canaydın'a kızgın olmadığını söyledi. Belçikalı teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü.

''Başkanımla olan bir kaç toplantıdan sonra herkesin kendi yoluna devam etmesine karar verdik. Bunun öncelikle beni üzdüğünü gizleyemiyeceğim. Fakat kendisini anlayabiliyorum. Galatasaray başkanı olarak gerekli sorumlulukları üstlenmesi gerekiyor. Kendisinin almış olduğu kararı anlayabiliyorum. Kızgın değilim sadece üzgünüm. Üçüncü senemde şampiyonluk fırsatı verilmedği için üzgünüm. Geçmiş 2 sezonu değerlendirirsem hem kolay hem zor. Birincisi mutlu ve gururluyum. Kırılması zor şeylere imza attım. Geldiğim ilk sezon bir takım olduk. Hiç biryerde taraftarımızın birinci sene geldiğimdeki ilgi ve desteği görmedim. Birinci sene göğün 7. katında yaşadığımı zannettim. İkinci senede de bu yolu yaşamaya çalıştık ama başarılı olduğumuzu söyleyemem. Galatasaray gibi bir takıma yakışmayan futbol oynamadığımız için üzgünüm. Biliyorumki Galatasaray'ı çok özleyeceğim. Ömrümün sonuna kadar sürecek dostluklar kurdum.''

30.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Wederson Fenerbahçe, Hakan Beşiktaş'ta

  Gerets, G.Saray'a gözyaşları ile veda etti

  Federasyon: Brezilya-Türkiye maçı keyfi satılmadı

  Vural: İntihar girişimi haberi bir şaka

  F.Bahçe ile Efes arasında 3. maç

  Süper Lige kim çıkacak?

  Jazz, Spurs'a evinde teslim

  İşte gerçekler!


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004