Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

TUNCAY ELDEN KAÇTI

Fenerbahçe'nin teklifini "Avrupa'da oynamak istiyorum" gerekçesiyle geri çeviren Tuncay Şanlı İngiltere'nin vasat takımlarından Middlesbrough'la 4 yıllığına anlaştı. Yıldız futbolcunun İngiliz takımından yıllık 2.2 milyon Pound ücret alacağı öğrenildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Tuncay Şanlı, Avrupa futbol oynama hayalini gerçekleştirerek İngiltere'nin Middlesbrough takımına transfer oldu. Yıldız futbolcunun menajeri Erdinç Şehit, yaptığı açıklamada, Tuncay'ın, İngiliz takımı Middlesbrough ile 4 yıllığına anlaştığını söyledi. Tuncay Şanlı'nın İngiliz takımından yıllık 2.2 milyon Pound ücret alacağı öğrenildi.

GÖKDENİZ'İ DE İSTİYOR

Öte yandan Fenerbahçeli futbolcu Tuncay Şanlı ile anlaşan İngiliz ekiplerinden Middlesbrough, Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'in peşinde.Middlesbrough'un yerel gazetesi Middlesbrough Evening Gazete, Middlesbrough İcra Kurulu Başkanı Keith Lamb'ın Gökdeniz'i almaya çalıştığını yazdı. Gazete, Gökdeniz ile ise görüşmelerin henüz başladığına dikkat çekti. Gazete, Birmingham City ve Manchester City gibi takımlarında Tuncay'ın peşinde olduğunu ancak Middlesbrough'un hızlı girişimi sonucu diğer takımların umutlarını yok ettiği yorumunda bulundu.

F.BAHÇE BAŞARI DİLEDİ

Fenerbahçe Kulübü, İngiltere Premier Ligi takımlarından Middlesbrough ile anlaşan eski futbolcuları Tuncay Şanlı'ya, yeni takımında başarı dileğinde bulundu. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ''Basında yer alan haberlerden, Tuncay Şanlı'nın İngiliz Premier Ligi ekiplerinden Middlesbrough ile anlaştığını öğrenmiş bulunuyoruz. Tuncay Şanlı'ya, Fenerbahçemize bugüne dek verdiği hizmetlerden dolayı tüm camiamız adına teşekkür eder, yeni kulübünde kendisine başarılar dileriz.''

Öte yandan Tuncay Şanlı'nın Fenerbahçe'den ayrılarak Middlesbrough'a imza atması Sarı lacivertli taraftarları ikiye böldü. "Fenerbahçe'den büyük bir takım olursa Avrupa'ya giderim" diyen Şanlı'nın Middlesbrough gibi 2. sınıf bir İngiliz takımını tercih etmesi bir çok Fenerbahçeli'yi kızdırırken, diğer bir kesim ise milli futbolcuyu savundu. Tuncay'ın Middlesbrough'a imza atmasının ardından Fenerbahçe forumlarına adeta ateş düştü.

Ligtv. com.tr'de yer alan habere göre bu imza konusunda iki farklı görüşün savunulduğu forumlarda bir kısım taraftar Tuncay'a sert tepki gösterdi. Taraftarlar Tuncay gibi ruhuyla, bedeniyle, azmiyle, her şeyiyle Fenerbahçeli olduğunu gösteren bir oyuncunun bu kararı almasını içine sindiremediler.

Cesur Yürek Türk Boro'da

Middlesbrough, Fenerbahçeli futbolcu Tuncay Şanlı'nın transferini resmi internet sitesinde de duyurdu. "Boro gol ustasıyla anlaştı" şeklinde duyurulan haberde Tuncay'ın gelecek hafta sağlık kontrolünden geçeceği de kaydedildi. Tuncay'la ilgili istatiklere yer verilen haberde, Türk futbolcunun kanatlarda da görev yapabildiği belirtildi. Sitede Tuncay'ın "güçlü, hızlı ve müthiş driplin yeteneğine sahip" bir futbolcu olduğu ve ülkesinde "Cesur Yürek" olarak tanındığını bildirdi. Tuncay'ın transfer haberi BBC'de de yer aldı. Bu arada, Middlesbrough'un yerel gazetesi Middlesbrough Evening Gazete, Middlesbrough İcra Kurulu Başkanı Keith Lamb'ın Gökdeniz'i almaya çalıştığını yazdı. Gazete, Gökdeniz ile ise görüşmelerin henüz başladığına dikkat çekti.

14.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  TUNCAY ELDEN KAÇTI

  Fatih'in transferi çok zor

  İlhan Mansız'ın karar günü

  G.Saraylı Sabri karakolluk oldu

  A Millî Takımı 2 sıra düştü

  Appiah'ın talipleri arttı

  Futbolculara kameralı takip

  Spurs şampiyon gibi..


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004