Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fatih'in transferi çok zor

Rusya'nın Zenit takımında forma giyen golcü futbolcu Fatih Tekke'nin yeni sezonda Trabzonspor formasını yeniden giymesinin zor olduğu belirtildi.

Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke'nin yeni sezonda Trabzonspor formasını yeniden giymesinin zor olduğu belirtildi. 2006-2007 sezonunun başında rekor bir fiyatla Rusya'nın Zenit Saint Petersburg takımına transfer olan Fatih Tekke ile Trabzonspor'un aşkı bitmiyor. Her fırsatta Bordo-mavili formaya olan aşkını dile getiren yıldız oyuncuyu Trabzonspor taraftarı da unutamadı. Zaman zaman Fatih Tekke'nin yeniden Trabzonspor'a döneceği şeklindeki haberler ise, bordo-mavili taraftarları heyecanlandırıyor.

ZENİT SICAK BAKMIYOR

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın golcü oyuncu için düşüncelerini açıklaması, Fatih Tekke'nin Bordo-mavili takıma yeniden döneceği gibi algılansa da, bunun çok zayıf bir ihtimal olduğu belirtiliyor. Rusya'da liglerin şu anda devam etmesi ve Eylül ayında bitecek olması nedeniyle bu transferin gerçekleşme ihtimalinin zor olduğu belirtiliyor. 7.5 milyon euro gibi yüksek bonservis fiyatıyla Zenit'e transfer olan golcü oyuncunun kulübü de bu duruma sıcak bakmıyor.

RUSLAR RAHATSIZ OLDU

Fatih Tekke'nin isminin yeniden Trabzonspor ile anılmasından rahatsız olan mavi-beyazlı kulüp, ödemiş olduğu yüksek bonservis bedeli karşısında golcü oyuncuyu bırakmayı düşünmüyor. Golcü oyuncunun sakat olduğu dönemde Trabzon'da bulunması ve çalışmalarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı şeklinde haberlerin çıkmasının ardından Zenit Kulübü, Fatih Tekke'ye ulaşarak bu durumdan rahatsız olduklarını ifade etmiş ve çalışmalarını Rusya'da sürdürmesini istemişti. Bunun yanında Trabzonspor'un da içinde bulunduğu ekonomik durum nedeniylebu transferi gerçekleştirmesinin çok zor olduğu ifade ediliyor. Öte yandan, golcü oyuncu Fatih Tekke'nin Rusya'dan İngiltere veya İspanya liglerinden birine transfer olmak istediği öğrenildi.

14.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  TUNCAY ELDEN KAÇTI

  Fatih'in transferi çok zor

  İlhan Mansız'ın karar günü

  G.Saraylı Sabri karakolluk oldu

  A Millî Takımı 2 sıra düştü

  Appiah'ın talipleri arttı

  Futbolculara kameralı takip

  Spurs şampiyon gibi..


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004