Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

DÜNYA CARLOS'U İZLEDİ

Real Madrid'den F.Bahçe'ye transfer olan Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un Şükrü Saracoğlu Stadında 5 bin taraftarın katıldığı imza törenine çok sayıda ülkenin televizyonu geniş yer verdi. Brezilyalı golcü yıldız Ronaldo'nun F.Bahçe'ye transferi yalanlandı.

Real Madrid'den Fenerbahçe'ye transfer olan Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadında 5 bin taraftarın katılımı ile yapılan imza törenine çok sayıda ülkenin televizyonu gibi Çin Merkez Televizyonu CCTV de geniş yer verdi. CCTV'nin haberinde, Japonya'nın eski teknik direktörü Zico'nun yönetimindeki Fenerbahçe'nin daha önce Anelka ve Ortega gibi yıldızları transfer ettiği kaydedildi. Türkiye ile Çin 2002 Dünya Kupası'nda aynı gruba düştükten sonra Çinli futbolseverler Türk futbolunu yakından izlemeye başladı.

AZİZ YILDIRIM'DAN YALANLAMA

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Dün bir gazetede Tuncay Şanlı hakkında çıkan "Tuncay oğlum kadar sevdiğim bir çocuktu giderken bize haber vermedi. Bunu yapmayacaktı. Orada oynayamayıp bir gün bize dönerse beklediği karşılığı alamaz. Bir sene İngiltere'de oynayıp geri dönmek isterse kabul etmem" şeklinde çıkan haberin gerçek dışı olduğunu açıkladı.Kulübün resmi sitesinde yer alan açıklama şöyle: "Vatan Gazetes'inde Başkan Aziz Yıldırım'ın yakın çevresine eski oyuncumuz Tuncay Şanlı ile ilgili olarak "Tuncay oğlum kadar sevdiğim bir çocuktu giderken bize haber vermedi. Bunu yapmayacaktı. Orada oynayamayıp bir gün bize dönerse beklediği karşılığı alamaz. Bir sene İngiltere'de oynayıp geri dönmek isterse kabul etmem" dediği öne sürülmektedir. Söz konusu haber doğru değildir."

RONALDO'YA TEKLİF YOK

Fenerbahçe Kulübü, Ronaldo'yu transfer edeceği şeklinde basında yer alan haberleri yalanladı. Yapılan açıklamada şöyle denildi: "Bugün tarihli Fanatik Gazetesi ve bazı internet sitelerinde kulübümüzün Ronaldo'yu transfer etmek amacıyla girişimde bulunduğu ve Karaköy Finansbank şubesinden Milano'ya bu oyuncu için 9 milyon Euro'luk teminat mektubu gönderdiğimiz iddia edilmektedir. Söz konusu haber kesinlikle doğru değildir. Kulübümüzün Ronaldo ile şu ana dek hiçbir transfer görüşmesi olmadığı gibi bu şekilde bir teminat mektubu gönderme işlemi de söz konusu değildir."

21.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  DÜNYA CARLOS'U İZLEDİ

  Lincoln G.Saray'ı istiyor

  ‘12 Dev Adam’ açıklanıyor

  İbrahim Kutluay basket öğretiyor

  İpragaz Rallisi heyecanı

  Volkan pazarlığı

  3 büyüklerin kamp takvimi belli oldu

  Genç yıldızları kavuna benzetti


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004