Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Lincoln G.Saray'ı istiyor

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Polat, ''Lincoln'ün kulübü ile pazarlıklarımız devam ediyor, bu pazarlıklar biraz sonra bitmiş bile olabilir'' dedi.

Bir mağaza açılışı için Samsun'a gelen Polat, basın mensuplarının transfer çalışmaları hakkındaki sorularını cevapladı. Polat, bu sene takımda ciddi yenileme ve değişiklik düşündüklerini, bu kapsamda da çalışmaların devam ettiğini söyledi. Polat, ''Bitirdiğimiz transferlerin şu anda sadece 4 tanesini kamuoyu biliyor. Diğer bazı oyuncuların transferi bitmesine rağmen açıklamadık'' diye konuştu. Polat, Lincoln'ün transferiyle ilgili olarak da bu oyuncunun kulübü ile pazarlıklarının devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

''Umut ediyorum bugün yarın netleşir. Aramızda bir engel kalmadı. Futbolcu kesinlikle Galatasaray'a gelmek istiyor. Kulübü de anons etti bunu. Kulübü doğal olarak oyuncuyu ucuza vermek istemiyor. Biz de daha ekonomik, daha hesaplı almaya çalışıyoruz. Pazarlığımız devam ediyor.'' Transfer konusunda bazı basın organlarında yer alan bazı isimlerle ilgili bir girişimleri olmadığını da belirten Polat, ''Basındaki transferlerden benim haberim yok. Benim gıyabımda yapılıyor demek ki onlar. Lincoln dışında transferlerimiz var ama onları bitirmeden açıklamak istemiyorum'' diye kaydetti.

Fenerbahçe Kulübü'nün Robetro Carlos transferini de değerlendiren Polat, Carlos'un kariyer olarak dünya futbolunda çok önemli bir isim olduğunu ifade ederek, ''Fenerbahçe takımına hayırlı olsun. Fenerbahçe'ye katkılarını ancak lig başladığında görebileceğiz. Bu oyuncunun transferinin bana göre şöyle bir konuda faydası oluyor. Önemli futbolcular, Türkiye'ye gelmekte tereddüt ediyorlar. Robetro Carlos'un ismi çok büyük olduğu için Türkiye ile anılınca diğer yabancı futbolcuların da o tereddütlerinin ortadan kalkmasına neden oluyor'' diye konuştu.

21.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  DÜNYA CARLOS'U İZLEDİ

  Lincoln G.Saray'ı istiyor

  ‘12 Dev Adam’ açıklanıyor

  İbrahim Kutluay basket öğretiyor

  İpragaz Rallisi heyecanı

  Volkan pazarlığı

  3 büyüklerin kamp takvimi belli oldu

  Genç yıldızları kavuna benzetti


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004