Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ölüm teminatı 80 bin YTL oldu

Zorunlu Karayolu Taşımacılık Malî Sorumluluk Sigortasında, otomobil, minibüs ve otobüsler için tedavi giderleri ile sakatlanma ve ölüm teminatı, kişi başına 80 bin YTL olarak belirlendi. Bu tutar daha önce 60 bin YTL idi.

Resmî Gazete’de yayınlanan, Zorunlu Karayolu Taşımacılık Mali Sorumluluk Sigortası Tarife ve Talimatında yapılan değişikliğe göre, otomobil için tedavi ile sakatlanma ve ölüm teminatı kişi başına 80 bin YTL, kaza başına 560 bin YTL olarak belirlenirken, prim de 44 YTL oldu. Minibüs (8-14 kişilik) için tedavi ile sakatlanma ve ölüm teminatı kişi başına 80 bin YTL, kaza başına 1 milyon 120 bin YTL, prim tutarı ise 109 YTL olarak belirlendi. Otobüs (15-25 kişilik) için tedavi ile sakatlanma ve ölüm teminatı kişi başına 80 bin YTL, kaza başına 2 milyon YTL, prim tutarı 131 YTL olurken, 26 kişi ve üstü koltuklu otobüsler için ise tedavi ile sakatlanma ve ölüm teminatları kişi başına 80 bin YTL, kaza başına 4 milyon YTL, prim tutarı da 322 YTL oldu.

Karayolu yolcu taşımacılığı zorunlu koltuk ferdi kaza sigortasında ise, taşımanın yapıldığı motorlu kara taşıtındaki görevli sürücü ve yardımcıları ile yolcu koltuk başına, tedavi giderleri teminatı ile sakatlanma ölüm teminat tutarı 80 bin YTL olarak tespit edildi.

/ ANKARA

03.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Cari açık endişesi

  Piyasalar toparlanıyor

  Faizler düşürülsün

  Kredi borçları arttı

  İnşaatta canlılık için çözüm teklifi

  ADSL yüzde 45 ucuzladı

  Teknosa, müşterisini memnun edecek

  Çin’liler, Türkiye’de yatırım yapacak

  Çiftçi, damla sulamaya geçiyor

  Törene erteleme

  Ölüm teminatı 80 bin YTL oldu

  Kefeli, ilk mağazasını Metrocity’de açıyor


 Son Dakika Haberleri