Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kefeli, ilk mağazasını Metrocity’de açıyor

Bisse’yi gömlek markası yapan İbrahim Kefeli, kendi adını verdiği yeni erkek giyim markasının ilk mağazasını ay sonunda Metrocity’de açıyor.

Sektörde 40 yıllık deneyimi bulunan Kefeli, düzenlediği basın toplantısı ile kurucusu olduğu Bisse’yi bırakarak adını verdiği yeni markasıyla yola devam edeceğini açıkladı. Kendi adını verdiği yeni erkek giyim markasının ilk mağazasını ay sonunda Metrocity’de açacağını bildiren Kefeli, ilk yurtdışı mağazasını ise Ekim ayında Okan Holding’in Kazakistan’ın başşehri Astana’da yaptığı alış veriş merkezinde açacağını kaydetti. Bir süre sonra markanın başına geçecek olan kızı İrem Kefeli’ye şimdilik küçük bir hisse veren İbrahim Kefeli, ileride kızının payını yüzde 51’e çıkarmayı planladığını ifade etti. Erkekler için ayakkabıdan şapkaya, takım elbiseden çoraba bütün giyim gruplarını içerecek bir marka olan İbrahim Kefeli, üst gelir grubuna hitap edecek.

Giyimin dışında adını eğitim, sağlık ve inşaat gibi alanlarda da markalaştırmak istediğini belirten Kefeli, bugünden itibaren İbrahim Kefeli Eğitim ve Kültür Vakfı’nı kurma çalışmalarına başlayacağını dile getirerek, “Ardından yurtiçi ya da yurtdışında farklı sektörlerde ne yapabiliriz, onu araştıracağız. Henüz kesinleşen bir şey yok” diye konuştu.

YENİ ASYA / İSTANBUL

03.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Cari açık endişesi

  Piyasalar toparlanıyor

  Faizler düşürülsün

  Kredi borçları arttı

  İnşaatta canlılık için çözüm teklifi

  ADSL yüzde 45 ucuzladı

  Teknosa, müşterisini memnun edecek

  Çin’liler, Türkiye’de yatırım yapacak

  Çiftçi, damla sulamaya geçiyor

  Törene erteleme

  Ölüm teminatı 80 bin YTL oldu

  Kefeli, ilk mağazasını Metrocity’de açıyor


 Son Dakika Haberleri