Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

SERDAR'I ALMANYA KAPTI

Kicker dergisi, ilk defa Almanya Milli Takımına çağrılan Serdar Taşçı'yı tanıttı. Türk Milli Takımından da teklif aldığını belirten Serdar, anne ve babasının Türk Milli Takımında oynamasından yana olduklarını anlatarak, "Babam için bu çok önemliydi. Ancak şimdi bu nedenle benimle daha az gurur duymuyorlar. Bu karar bana uykusuz geceleri beraberined getirdi. Ancak Alman Milli Takımı daha hızlı davrandı" dedi.


Kartal'ın milli gururu

Beşiktaş'ın milli kaledeki hasreti bitiyor. A Milli Takımın yarın Romanya ile yapacağı özel maçta Rüştü ve Hakan'dan birinin forma giymesi halinde siy

Terim: Hamit'e hayranım

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, "Kendisi çok önemli, değişik yetenekleri olan bir oyuncu. Oynatmadığımız maç olmadı. Güçlü bir avantajı v


  Beşiktaş Higuain'i transferde kararlı

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin ise transfer çalışmalarının sürdüğünü, Arjantinli oyuncu Higuain ile de ilgilendiklerini söyledi.


  Sezonun ilk maçında ayağı kırıldı

TFF İkinci Lig 5. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'da, kulüp başkanı Növfel Bozdoğan, ''Futbolcumuz Süleyman'ın sezonun ilk maçının birinci dakikasında ayağının kırılması nedeniyle büyük üzüntü yaşıyoruz'' dedi.


  Giray Bulak'tan suç duyurusu

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, "Ankarasporlu yöneticiler (Bakalım Ankara'ya nasıl geleceksin) dediler. Kendi evimizde tacize uğradık. Benim çoluğum çocuğum Ankara'da yaşıyor. Başlarına birşey gelirse suç duyurusunda bulunurum" dedi.


  Ankaragücü 2'de 2 yaptı

Ankaragücü'nde ligin ilk iki maçında alınan galibiyetlerin sevinci yaşanıyor.


  Şampiyon voleybolculara coşkulu karşılama

Tayland'ın başkenti Bangkok'da gerçekleştirilen 24. Üniversiteler Yaz Spor Oyunları'nın final maçında Kanada'yı 3-1'lik skorla yenerek dünya şampiyonu olan Türkiye Erkek Voleybol Milli Takımı, yurda döndü.


  Lincoln aranıyor


  Sürpriz olmadı


  Bobo'suz olmuyor



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri