Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Giray Bulak'tan suç duyurusu

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, "Ankarasporlu yöneticiler (Bakalım Ankara'ya nasıl geleceksin) dediler. Kendi evimizde tacize uğradık. Benim çoluğum çocuğum Ankara'da yaşıyor. Başlarına birşey gelirse suç duyurusunda bulunurum" dedi.

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Ankarasporlu yöneticiler tarafından tehdit edildiğini savunarak, ''Ankarasporlu yöneticiler bana (Bakalım Ankara'ya nasıl geleceksin) dediler. Benim çoluğum çocuğum Ankara'da yaşıyor. Başlarına birşey gelirse suç duyurusunda bulunurum'' dedi. Giray Bulak, Ankaraspor ile yaptıkları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, evsahibi ekip olarak 2-1 kazandıkları maçta, hakemlerin kötü yönetiminden dolayı aşırı gerginliğin yaşandığını ve bu gerginliğin nedenlerini anlayamadıklarını söyledi. Bulak, şöyle konuştu:

''O zaman siz maçı ya yönetemiyorsunuz ya basiretsizlik gösteriyorsunuz ya da bir yalnış var. Hakemliği bilmiyorsunuz ya da aklınızda başka birşey var. Bu maç bu hale gelir mi? Ne çaldığınız düdüklerin biri doğru, ne yapılan fauller doğru. Gösterilmeyen sarı kartlar, verilmeyen fauller var. Aleyhimize verilen fauller var. Bir de yediğimiz gole bakacağız, irdeleyeceğiz. Golün başlangıcında faul nasıl faul ona bakacağız. Kalecimiz 7 dakika yerde yatıyor. Dudağı yarılmış, faul yok. Aut atışıyla maçı başlatıyor. Böyle bir mantık var mı? Hakemler düdük ellerinde maçları yönetiyorlar. Dolayısıyla çaldığım çaldık, verdiğim penaltı diyemezsiniz çünkü kulüpler var, profesyonel yöneticiler var, bir şehir var.''

Bir gazetecinin Ankarasporlu yöneticiler hakkında suç duyurusunda bulunup bulunmayacağı yönündeki soruya Bulak, ''Benim çoluğum çocuğum orada. Başına birşey gelirse veya evime zarar gelirse o zaman ben suç duyurusunda bulunurum. Ayıptır, futbol oynuyoruz. Yenersin, yenilirsin, atılırım, atılmam. Faul olur, olmaz. Atılan benim, sahadan çıkartılan benim. Hakemle konuşan benim, başkasına ne oluyor? Kuyruk acıları varsa söylesinler. Hakemle, rakiple, rakip yöneticelerle uğraşmaktan kendi işimizi yapamadık'' cevabını verdi.

21.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  SERDAR'I ALMANYA KAPTI

  Kartal'ın milli gururu

  Terim: Hamit'e hayranım

  Aurelio aday kadrodan çıkarıldı

  Beşiktaş Higuain'i transferde kararlı

  Sezonun ilk maçında ayağı kırıldı

  Giray Bulak'tan suç duyurusu

  Ankaragücü 2'de 2 yaptı

  Şampiyon voleybolculara coşkulu karşılama

  Lincoln aranıyor

  Sürpriz olmadı

  Bobo'suz olmuyor


 Son Dakika Haberleri