Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Şampiyon voleybolculara coşkulu karşılama

Tayland'ın başkenti Bangkok'da gerçekleştirilen 24. Üniversiteler Yaz Spor Oyunları'nın final maçında Kanada'yı 3-1'lik skorla yenerek dünya şampiyonu olan Türkiye Erkek Voleybol Milli Takımı, yurda döndü.

Türkiye Erkek Voleybol Milli Takımı, dün sabah saat 07.40'da Singapur Havayolları'na ait tarifeli bir uçakla Singapur ve Dubai üzerinden İstanbul'a geldi.

YAKINLARI KARŞILADI

Havaalanında bekleyen aileleri ve yakınları tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan milli takım oyuncularından Sinan Talık, Bangkok'da düzenlenen şampiyonada 8 sert maç yaptıklarını ve turnuvadaki oyun seviyesiyle Eylül ayında yapılacak Avrupa Şampiyonası'na da hazırlanmış olduklarını belirtti.

ÜNVANIMIZI KORUDUK

Milli takım antrenörü Işık Menküer ise turnuvanın şampiyonluk unvanlarını korumak açısından çok önemli olduğunu ve bu sayede Eylül ayında yapılacak Avrupa Şampiyonası'na hazırlık adına da iyi bir süreç yaşadıklarını söyledi.

İZMİR'DE DE ŞAMPİYON OLDUK

2005 yılında İzmir'de düzenlenen bir önceki üniversite oyunlarında Japonya'yı mağlup ederek şampiyon olan Türk Milli Takımı, bu yılki finalde Kanada ile karşılaşmış ve çekişmeli geçen mücadele sonucunda rakibini 3-1 yenerek şampiyonluğa ikinci kez ulaşmıştı.

21.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  SERDAR'I ALMANYA KAPTI

  Kartal'ın milli gururu

  Terim: Hamit'e hayranım

  Aurelio aday kadrodan çıkarıldı

  Beşiktaş Higuain'i transferde kararlı

  Sezonun ilk maçında ayağı kırıldı

  Giray Bulak'tan suç duyurusu

  Ankaragücü 2'de 2 yaptı

  Şampiyon voleybolculara coşkulu karşılama

  Lincoln aranıyor

  Sürpriz olmadı

  Bobo'suz olmuyor


 Son Dakika Haberleri