Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Lincoln aranıyor

G.Saray eksiklerine rağmen Bursa deplasmanını dolayısıyla ikinci haftayı da kayıpsız geçmeyi başardı. Ama bu öyle kolay olmadı. Bir ara bunu Adnan Polat'ın yüz ifadesi açıkça anlatıyordu. Lincoln, Linderot gibi önemli oyuncularının yokluğu açıkça hissedildi. Kalli' nin kafasındaki G.Saray şablonu belli. 4.3.1.2 oyun sisteminin aktörleri de belli. Eğer o aktörlerden sakat veya cezalı olanlar varsa yerlerini alacaklar da belli. Lincoln olmayınca Arda onun pozisyonunda oynuyor. Linderot olmayınca yedeği Mehmet Güven yerini dolduruyor. Orta sağda Sabri, solda Ayhan oynuyor. Sabri eğer beke çekilirse Barış onun yerinde oynuyor. Defansın göbeği Song, Servet'in, sol bek mevkisi de Volkan'ın. Forvette şimdilik Hakan ve Ümit alternatifsiz. Kale ise iki lig ve bir Avrupa maçında Orkun'a emanet edildi.

Bu bilgiler ışığında G.Saray takımı, ilerisi için, şu kadrosuyla fazlaca ümüt vermiyor. Yönetim bir an önce forvete ve orta sahaya çok kaliteli iki takviye almak zorunda. Lincoln ve Linderot'un yokluğunda G.Saray sıkıntılı bir görüntü arz etti. Aslında kale mevkiine de Taffarel veya Mondragon kalitesinde biri lazım ama bu sezon yerli kaleci kararı verildiği için bu şimdilik zor.

G.Saray keşke Tomas'ı göndermeseydi. Song ve Servet inanılmaz hatalar yapıyorlar. Emre'yi de yok sayarsak bu ikiliye alternatif bir tek İsmail Buzid kalıyor.. O da, o ikisinden kaliteli biri değil. Sağda Uğur'un çaylak hali devam ediyor. Süratli forvetler karşısında tutunmakta zorlanıyor. Ayhan ve Sabri'nin zaman zaman kenarlardan içeri girerek gol aramaları pozitif bir düşünce. Ayrıca bu sezon en önemli gelişme takım mücadeleyi bırakmıyor. Bir de Feldkamp oyuncu değişikliklerinde isabetli davranıyor. Geçen sezon Gerets bu konuda çok zayıftı.

G.Saray bu maçı kazandı ama eksiği hayli fazlaydı. Ümit ve Hakan'ın net pozisyonları harcamaları neden forvet arandığının cevabı niteliğindeydi. Oyunu forse etmede G.Saray ilk yarıda son derece etkisizdi. Sonlara doğruda galibiyeti koruma adına geri fazlaca yaslanmak riskli ve büyük takımların itibar etmeyeceği bir davranış biçimiydi.

[email protected]

Said OKUR

21.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  SERDAR'I ALMANYA KAPTI

  Kartal'ın milli gururu

  Terim: Hamit'e hayranım

  Aurelio aday kadrodan çıkarıldı

  Beşiktaş Higuain'i transferde kararlı

  Sezonun ilk maçında ayağı kırıldı

  Giray Bulak'tan suç duyurusu

  Ankaragücü 2'de 2 yaptı

  Şampiyon voleybolculara coşkulu karşılama

  Lincoln aranıyor

  Sürpriz olmadı

  Bobo'suz olmuyor


 Son Dakika Haberleri