Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bobo'suz olmuyor

21.45'de maç oynatırsanız, hele hele bunu uzaklarda bir dağın tepesinde gece yarısı bitecek şekilde planlarsanız ertesi günü işe gidecek olan taraftar maça gelir mi? Gelmez. Gelmedi, Olimpiyat stadındaki Kasımpaşa-Beşiktaş ikinci hafta lig mücadelesi boş trübünlere oynandı. Bu gece maçı konusunu yeniden değerlendirmekte fayda var..

Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Beşiktaş, arzulu ve atak futbolu ile yoğun maç temposunun verdiği yorgunluğa rağmen yenik duruma düştüğü maçı kazanarak lige kayıpsız devam ediyor. Geçen yıl yenik duruma düştüğü maçları çeviremeyen, rakibe üstünlüğünü kabul ettiremeyen, pozisyon fakiri takım, bu yıl tam aksine mücadeleyi elden bırakmadan,oyun disiplininden kopmadan pozisyon üstüne pozisyon bularak maç kazanıyor..

Kasımpaşa maçında şans bulan ama hayal kırıklığı yaşatan Burak ve Aydın ile bir türlü isteneni veremeyen İbrahim Akın’ın bu kadroda yer bulması bundan sonra zor. Serdar Özkan ve Serdar Kurtuluş ise takımın değişmezleri olacak.

Kapanan takımlara karşı zorlanan Beşiktaş, bir duran topta yine bir İbrahim Toraman golüyle beraberliği yakaladı. Karambol golcüsü Nobre’nin ceza sahası dışında hiçbir etkinliği yok. Maçta kendinden beklenen oyun liderliğini üstlenemeyen Ricardinho ise ender çıktığı atakların birinde galibiyet golüne imza atttı. Bu takımın gerçek golcüsü Bobo’nun oynamadığı maçlarda onun boşluğunu dolduracak bir golcü şart.

Nidai PAKSOY

21.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  SERDAR'I ALMANYA KAPTI

  Kartal'ın milli gururu

  Terim: Hamit'e hayranım

  Aurelio aday kadrodan çıkarıldı

  Beşiktaş Higuain'i transferde kararlı

  Sezonun ilk maçında ayağı kırıldı

  Giray Bulak'tan suç duyurusu

  Ankaragücü 2'de 2 yaptı

  Şampiyon voleybolculara coşkulu karşılama

  Lincoln aranıyor

  Sürpriz olmadı

  Bobo'suz olmuyor


 Son Dakika Haberleri