Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

MİLLİ TAKIMA NE OLDU?

A Millî Takımı resmi ve özel son 4 maçını da kazanamazken, bu maçlarda 4 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü. Romanya ile deplasmanda yaptığı özel maçı 2-0 kaybeden milliler, gerek sonuç, gerekse ortaya koyduğu mücadele ile otoritelerden geçer not alamadı.

Romanya ile deplasmanda yaptığı özel maçı 2-0 yitiren (A) Milli Futbol Takımı, gerek skor, gerekse ortaya koyduğu oyunla otoritelerden geçer not alamadı. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda 8 Eylül'de deplasmanda Malta, 12 Eylül'de de iç sahada Macaristan ile karşılaşacak olan (A) milliler, grupta 24 Martta deplasmanda Yunanistan'ı 4-1 yendiği maçın ardından yaptığı son 4 karşılaşmada galibiyet alamadı. İkisi resmi, 2'si özel son 4 maçta 2 yenilgi, 2 de beraberlik alan ay-yıldızlı ekip, bu süre içinde 4 gol atarken, kalesinde ise toplam 7 gol gördü.

ROMENLERİ YİNE YENEMEDİK

2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda, cezası nedeniyle 28 Martta Almanya'nın Frankfurt kentinde Norveç'le oynadığı ve 2-0 yenik durumdayken Hamit'in ayağından son anlarda bulduğu gollerle 2-2 beraberliği zor kurtaran (A) Milli Futbol Takımı, 2 Haziranda ise deplasmanda Bosna-Hersek'e 3-2 yenilerek, liderliği Yunanistan'a devretti. Milliler, 5 Haziranda Almanya'nın Dortmund kentinde Brezilya ile oynadığı özel maçta 0-0 berabere kalırken, Bükreş'teki hazırlık maçında da 42 yıldır yenemediği Romanya'ya 2-0 mağlup oldu.

Toraman: Birinci golde rakip bana faul yaptı

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Romanya karşısında sahaya ilk yarıda başka, ikinci yarıda başka futbol koyduklarını söyledi. İbrahim Toraman ise ikinci yarıda kötü oynadıklarını belirterek, ''Yenilmeyi istemezdik ama gol pozisyonunda rakibim bana faul yaptı. Hakem de faul vermedi ve sonucunda gol yedik. Puan maçları farklı olur'' dedi. Hamit Altıntop da ilk yarıda iyi bir oyun sergilediklerini vurgulayarak, ''Takım yavaş yavaş hazırlanıyor. Malta ve Macaristan maçlarını kazanarak yolumuza devam edeceğiz'' diye konuştu.

24.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  MİLLİ TAKIMA NE OLDU?

  Romanya basını: Türkler kötüydü

  Şenol Güneş Beşiktaş'ı üzdü

  Beşiktaş dış transfere 50 milyon YTL harcadı

  Massa: İstanbul'da 1. olmak istiyorum

  Alonso da iddialı


 Son Dakika Haberleri