Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Massa: İstanbul'da 1. olmak istiyorum

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye GrandPrix'inde yarışacak ünlü pilotlar, halka açık basın toplantısında, yarışlar, kendi performansları ve İstanbul Pisti ile ilgili soruları cevapladılar.

Formula 1'in tek lastik tedarikçisi Bidgestone'nun Dolmabahçe Sarayı'nın önündeki alanda düzenlediği organizasyona, firma genel müdürü Bülent Savaş ve Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı'nın yanı sıra Ferrari pilotu Felipe Massa, BMW Sauber pilotları Nick Heidfeld, Robert Kubica, Toyota pilotu Jarno Trulli, Honda pilotu Rubens Barrichello, Renault pilotu Nelson Piquet Jnr, Super Aguri pilotu Anthony Davidson, Spyker pilotu Markus Winkelhock ve Williams pilotu Alexander Wurz katıldı.

Alanda toplanan yaklaşık 100 kişilik topluluğun da izlediği basın toplantısında soruları cevaplayan F1 pilotlarından Felipe Massa, geçen yıl İstanbul'da yarışa ilk sırada başlama hakkını elde ettiğinin hatırlatılması üzerine, ''Evet, bu inanılmaz bir başarıydı. Türkiye'de ilk galibiyetimi elde ettim. Ancak bunda şans da yanımdaydı. Şansın, bu yarışta da yanımda olmasını temenni ediyorum'' dedi.

Erol DOYURAN

24.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  MİLLİ TAKIMA NE OLDU?

  Romanya basını: Türkler kötüydü

  Şenol Güneş Beşiktaş'ı üzdü

  Beşiktaş dış transfere 50 milyon YTL harcadı

  Massa: İstanbul'da 1. olmak istiyorum

  Alonso da iddialı


 Son Dakika Haberleri