Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakan Şükür'ün gözü Tanju Çolak'ın 14 yıllık rekorunda

G.Saray'ın golcü futbolcusu Hakan Şükür, bugün Ankaragücü karşısında atacağı bir golle 276 maçta 240 gol atan Tanju Çolak'a ait 14 yıllık rekoru eline geçirecek.

Galatasaray'ın milli golcüsü Hakan Şükür, Tanju Çolak ile paylaştığı lig tarihinin en çok gol atan futbolcusu unvanını 14 yıl sonra eline geçirmek için adeta gün sayıyor. Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun ilk hafta maçında Çaykur Rizespor'a 2 gol atarak, hem 217 golle, Galatasaray tarihinin en çok gol atan futbolcusu Metin Oktay'ı 38 yıl sonra geçen, hem de toplamda 240 gole ulaşarak, lig tarihinin en çok gol atan futbolcusu Tanju Çolak'ı 14 yıl sonra yakalayan deneyimli futbolcu, şimdi de gözünü, bu rekoru tek başına eline geçirmeye çevirdi.

SESSİZLİĞİ SEVİYOR

Hakan Şükür, Turkcell Süper Lig'deki son 3 golünü, seyircisiz oynanan maçlarda attı. Ligde geçen sezon son golünü 27 Ocak'ta, sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle Ali Sami Yen Stadı'nda seyircisiz oynanan ve 2-0 biten maçta Ankaraspor'a atan

Hakan Şükür, bu sezon ise ilk gollerini yine bir seyircisiz maçta kaydetti. Hakan Şükür, sarı-kırmızılı takımın bu sezondaki ilk lig sınavında, 12 Ağustos'ta, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle Olimpiyat Stadı'nda Çaykur Rizespor ile seyircisiz oynadığı maçta filelere gönderdiği 2 golle, 4-0'lık galibiyette pay sahibi olurken, aynı zamanda Metin Oktay'ı geçip, Tanju Çolak'ın rekorunu egale etti.

GÖZÜ 14 YILLIK REKORDA

Galatasaray formaları altında pek çok başarılara imza atan 36 yaşındaki Hakan Şükür, Türkiye'deki kariyeri boyunca lig maçlarında Sakaryaspor'da 10, Bursaspor'da 11, Galatasaray'da da 219 olmak üzere toplam 240 gol attı. Hakan Şükür, atacağı ilk golle, 1982 ile 1993 yılları arasında Samsunspor, Galatasaray ve Fenerbahçe formalarıyla 276 maçta 240 gol atan Tanju Çolak'a ait 14 yıllık rekoru eline geçirecek.

26.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY EVİNE DÖNÜYOR

  Hakan Şükür'ün gözü Tanju Çolak'ın 14 yıllık rekorunda

  Cezalı Trabzon Rize'yi ağırlıyor

  İlk sırayı Massa aldı

  G.Saray Gudjohnsen'e talip

  Türk atletler Osaka'da kötü başladı

  Komşuda futbol maçları iptal edildi


 Son Dakika Haberleri