Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sağlam: Zürih maçı öncesi moral bulduk

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise lige kayıpsız devam edebilme adına Gaziantep'te alınan bu galibiyetin çok anlamlı olduğunu söyledi.

Çarşamba günü hem camia hem de kendileri açısından çok önemli olan Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı öncesinde alınan bu galibiyetin çok önemli olduğuna işaret eden Sağlam, şöyle konuştu:

KAYIPSIZ DEVAM EDİYORUZ

''Hem lige kayıpsız devam etme hem de Zürih maçı öncesi moral açısından çok önemliydi. Hafta içinde oyuncularımızı, Zürih maçını unutarak Gaziantepspor maçına hazırladık. Bu maça konsantre olmaya çalıştık. Sahada şunu gördük ki futbol adına güzel şeyler yapamadık. İyi bir karşılaşma oldu. Gaziantepspor ligin güçlü ve zorlu bir ekibi. İstenilen şeyleri sahaya tam olarak yansıtamadık. Zürih maçı öncesi bunları değerlendirmek hoş olmayacak ama 3 puanı kazanarak, lige kayıpsız şekilde devam ediyoruz. Bu dakikadan sonra Gaziantepspor maçını unutup Zürih maçını düşünmek zorundayız.''

BATUHAN'IN GOLÜ

Genç oyuncu Batuhan'ın son dakikada golü atmasını değerlendiren Ertuğrul Sağlam, ''Batuhan ile birlikte gol atacak birçok oyuncum var. Bobo ve Nobre de gol atabilir. Önemli olan Beşiktaş'ın kazanmasıdır. Futbolcu kulübün önüne geçemez. Bu Beşiktaş'ın başarısıdır'' şeklinde konuştu.

27.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  HALİL FİNAL KOŞACAK

  Elvan'a doping testi işkencesi

  Sağlam: Zürih maçı öncesi moral bulduk

  Zico: Tur bizim elimizde

  Sinan'ın 3 golü Bursa'yı güldürdü


 Son Dakika Haberleri