Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico: Tur bizim elimizde

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Sivasspor'u 10 yenerek 3 puanı aldıkları için çok mutlu olduğun belirterek, ''Sonuçtan çok memnunum. Futbolcularım çok iyi mücadele etti'' dedi.

Zico, futbolcularının kendilerine verilen görevleri iyi yaptığını belirterek, ''Kanatları iyi kullandık. Savunmada da iyiydik. Sonuçta da bu skora ulaştık. Futbolcularımı kutluyorum'' diye konuştu.

FATİH'İ İZLEMEDİM

Zico, Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan milli futbolcu Fatih Tekke ile ilgili bir soru üzerine, ''Her zaman olduğum gibi size karşı dürüst olayım. Fatih'i oynarken görmedim. Sadece aldığım bilgiler doğrultusunda çok kaliteli bir oyuncu olduğunu öğrendim'' dedi.

APPİAH ÇALIŞIYOR

Zico, Appiah'ın Gana Milli Takımı'nın Senegal ile yaptığı milli maç için İngiltere'ye gitmesiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine de, ''Appiah ile konuştum. Gitmek istediğini söyledi. Ben 4 sene Japonya Milli Takımı'nda görev yaptım. Bir oyuncu milli takıma çağrıldığı zaman, her zaman gitme hakkı vardır. Aurelio da milli takıma gidip kendini gösterdi, Appiah da öyle yaptı. Tedavisi devam ediyor. Umuyorum bir süre sonra aramıza dönecek ama süre hakkında bir şey söyleyemem" dedi.

ANDERLECHT'İ ELERİZ

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Anderlecht'i eleyeceklerini ifade eden Brezilyalı çalıştırıcı, ''Eğer istersek, mücadele edersek, oradan turla döneceğimize inanıyorum. Ben futbolcularıma her zaman olduğu gibi yine güveniyorum'' diye konuştu.

CARLOS: Kafa golüme alışamadılar

Türkiye'deki ilk golüne Sivasspor maçında imza atan Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Roberto Carlos, attığı kafa golünün galibiyeti getirmesinin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Brezilyalı futbolcu, insanların kafa golü atmasına alışık olmadığını, kariyerinde 3 kez kafa golü attığını belirterek, ''Ancak önemli olan bu golün galibiyeti getirmesiydi'' dedi.

Sivas karşısında hatasız bir oyun ortaya koyduğunun hatırlatılması üzerine Carlos, ''Böyle tepkiler aldığım için çok mutluyum. 34 yaşındayım ancak kendimi çok daha genç hissediyorum. Bu gücü kendimde görüyorum" dedi.

27.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  HALİL FİNAL KOŞACAK

  Elvan'a doping testi işkencesi

  Sağlam: Zürih maçı öncesi moral bulduk

  Zico: Tur bizim elimizde

  Sinan'ın 3 golü Bursa'yı güldürdü


 Son Dakika Haberleri