Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Hipodromda “eşsiz’’ tören

30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt eşsiz katıldı. Devletin tepesinde törene eşi gelen tek kişi TBMM Başkanı Köksal Toptan oldu.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, dün yurtta, dış temsilcilikler ile KKTC’de düzenlenen törenlerle kutlandı. Zafer Bayramı dolayısıyla ilk tören, Anıtkabir’de düzenlendi. Tören, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, kuvvet komutanları ile askerler katıldı. Orgeneral Büyükanıt, tebrikleri Genelkurmay Şefer Salonu’nda kabul etti. TBMM Başkanı Köksal Toptan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, siyasi parti liderleri, yeni kurulan hükümetin bakanları, milletvekilleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri, askeri ateşeler ve askeri erkan komutanların Zafer Bayramı’nı kutladı.

Önceki gün GATA’da başlayan gergin törenin ardından dün de 30 Ağustos törenlerine “eşsiz”lik damgasını vurdu. Her yıl 30 Ağustos ve 29 Ekim’de Ankara Hipodromu’nda yapılan resmi geçit ve törenlerine ve resepsiyonlarına Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Genelkurmay Başkanları eşleri ile katılırdı. Ancak bu yıl yapılan törenlere ne Cumhurbaşkanın, ne Başbakanın ne de Genelkurmay Başkanının eşi katılmadı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın eşini törene getirmemesi, siyasi kulislerde “Cumhurbaşkanı’nın ve Başbakan’ın eşlerinin törene katılmaması nedeniyle Büyükanıt’ta törene eşsiz katılmayı tercih etmiş” diye yorumlandı. Devletin tepesinde törene eşi gelen tek kişi TBMM Başkanı Köksal Toptan oldu.

/ ANKARA

31.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Türkiye gerçek gündemine dönmeli

  ÇOK KÖTÜ BİR MANZARA

  Hipodromda “eşsiz’’ tören

  TMSF: Tehdit ediliyoruz

  Peres ve Putin de kutladı

  Kapıkule’de gurbetçi kuyruğu

  Gül, bugün Harp Okulu’nda

  Kamusal alan buluşması

  Iraklı Şerzad annesine kavuştu

  Samsun’da bin 341 işyeri ve ev hasarlı

  Yalnız minareler yenilendi

  İDO’dan tatil dönüşü uyarısı

  Kuraklık, Osmanlı’ya destan yazdırdı

  Dünyanın kayısısı Malatya’dan

  Şifa kaynağı Tuz Gölü

  Bilgisayar başında atıştırmayın


 Son Dakika Haberleri