Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Camsil, Mevlânâ Kültür Merkezi’ni temizliyor

Bir Sultanlar Grup markası olan Camsil, 2007 Mevlânâ Yılı boyunca Konya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mevlânâ Kültür Merkezi’nin dış cephe temizliğini üstleniyor.

Temizlik sektörünün jenerik markası Camsil, Mevlânâ Kültür Merkezi’nin temizlenmesine destek oluyor. Yıl boyunca Mevlânâ Kültür Merkezi’nin ihtiyacını karşılayacak miktarda ürün verecek olan Camsil marka yetkilileri, Konya Büyükşehir Belediyesi’yle işbirliği içinde olduklarını belirtiyorlar.

“Üretim süreçlerinde çevreye sahip çıkan ve tüm çalışanlarıyla çevreye duyarlı üretim bilincini sürekli kılarak, gelişimini çevre dostu teknolojilerle sağlamalarının bir yaşam felsefesi olduğunu” belirten yetkililer şöyle devam ediyor: “Türk toplumunun geleneklerine ve değerlerine önem veren Sultanlar Grup, bugüne kadar ürettiği markalar ve sunduğu hizmetlerle 62 yıldır faaliyet göstermektedir. Bu yılın UNESCO tarafından Mevlânâ Yılı ilân edilmesi sebebiyle böylesi bir projeyi doğru bulduk. Bu ve benzeri çalışmalarımız devam edecektir.”

Sultanlar Grup bugün bünyesinde 11 ayrı şirketi barındırmakta. Çocuklara yönelik eğitime de gönülden destek veren Grup, bünyesinde bulunan vakıf sayesinde her yıl okumaya muhtaç çocukların eğitimini karşılamakta, Millî Eğitim Bakanlığı’na bağışladığı okulla da 1.300 öğrenciye hizmet vermektedir.

Yeni Asya / İSTANBUL

08.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  3G ihalesi Türkcell’in

  Yabancı ilgisi rekor kırdı

  Tüketicilerin bankalara borcu 8.1 milyar YTL’ye ulaştı

  Cari açık beklentisi arttı

  IMF Türkiye temsilciliğinde değişiklik

  Camsil, Mevlânâ Kültür Merkezi’ni temizliyor

  Baykan Kombi atağa kalktı


 Son Dakika Haberleri