Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Baykan Kombi atağa kalktı

Üretimini yaptığı ürünleri birçok ülkede kendi markası ile tüketicilerle buluşturmayı ve böylece bir dünya markası olmayı hedefleyen Baykan, ısıtma sektöründe hızla ilerliyor.

Baykan Kombi, Türkiye’nin en prestijli konut projelerinden Öztaş Fideltus-Emlak Gayrimenkul Ortak Girişimi ile yapılan 5200 dairelik projenin ilk etapta ihalesi gerçekleştirilen Toki Ispartakule Bahçeşehir Konutlarının 2000 dairesini, Albayrak İnşaatın Halkalı’da yaptığı 1200 dairelik Toki Güneşpark Evlerini, Anadolu Turkuaz-Çakır Yapı Ortak Girişimi ile yapılan 953 dairelik Kiptaş Sefaköy Evlerini, Albayraklar İnşaat’ın Esenler’de yaptığı 750 dairelik Kemerpark Evlerini, Albayraklar İnşaat’ın Başakşehir 5.Etap 2.Kısım’da (Kiptaş) yaptığı 695 dairelik projesini, 280 dairelik Konya Emniyet Müdürlüğü Lojmanları projesini, 565 dairelik Kırıkkale Makina Kimya Endüstrisisi Lojmanları projesini, Biat İnşaat-İttifak İnşaat Ortak Girişimi ile yapılan 1353 dairelik Esenyurt 3. Etap 2.Kısım (Kiptaş) projesi gibi bir çok kombi ihalesini alarak 2007 yılına damgasını vurdu.

Yaptığı kombi anlaşmalarıyla ısıtma sektöründeki en büyük toplu satışlarda 2007 yılında Baykan Kombi’nin imzası var. Baykan’ın bu başarısının arkasında Düzce’de 50.000 metrekarede kurduğu tek vardiyada 150.000 adet kombi üretim kapasitesine sahip üretim tesisleri yer alıyor.

Baykan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kan, toplu konutta yakaladıkları başarının arkasının geleceğinin inancında olduklarını, bu bağlamda pazarlama faaliyetlerini sürekli artırarak Türkiye’deki bütün projeleri takibe aldıklarını söyledi.

Üretimini yaptığı ürünleri birçok ülkede kendi markası ile tüketicilerle buluşturmayı ve böylece bir dünya markası olmayı hedefleyen Baykan, yurtiçinde ve yurtdışında faaliyette bulunduğu bütün ülkelerde kendi markası ve Türk kimliği ile Satış yapıp, istihdam sağlayarak Türkiye ekonomisine katkıda bulunmayı kendisine ilke edinerek ısıtma sektöründe hızla ilerliyor.

Yeni Asya / İSTANBUL

08.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  3G ihalesi Türkcell’in

  Yabancı ilgisi rekor kırdı

  Tüketicilerin bankalara borcu 8.1 milyar YTL’ye ulaştı

  Cari açık beklentisi arttı

  IMF Türkiye temsilciliğinde değişiklik

  Camsil, Mevlânâ Kültür Merkezi’ni temizliyor

  Baykan Kombi atağa kalktı


 Son Dakika Haberleri