Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Appiah hazır değil

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları devam ederken, Haziran ayındaki diz ameliyatından sonra takımla birlikte ilk çalışmalara başlayan Appiah dünkü çift kale maçı yarıda bırakarak koşu yaptı. Sakatlığı geçen Deivid de çifte kale maçın bir bölümünde yer aldı..

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından devam etti. Teknik direktör Zico yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma koşusuyla başlayan antrenmanda, sarı-lacivertliler pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

ÇİFT KALE MAÇTA DENENDİ

Uzun süren sakatlık döneminin ardından geçen hafta içindeki bazı antrenmanlarda takımla koşulara çıkan Appiah, dünkü çalışmada çift kalede denendi, ancak maçı tamamlayamadı. Takımla birlikte antrenmana başlayan Ganalı futbolcu, çift kale maçı yarısında bırakıp çalışmasını koşu yaparak sürdürdü. Maçta çoğu zaman sektiği görülen Appiah, antrenör Önder Özen yönetiminde koşu yaptı.

DEİVİD KOŞULARA BAŞLADI

Sakatlığı nedeniyle ligin 4. haftasındaki Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında forma giyemeyen Deivid de çift kale maçın bir bölümünde yer aldı. Antrenmanın başında takımla koşuya katılan Deivid daha sonra takımdan ayrı koşu yaptı. Deivid, Appiah'ın çift kale maçı bırakmasının ardından bu futbolcunun yerine çift kale maçta yer aldı.

SALONDA ÇALIŞTILAR

Dünkü antrenmana, milli takımlarda bulunan oyuncuların yanı sıra tesislerdeki salonda çalıştığı bildirilen Sırp futbolcu Kezman, sakatlığı bulunan Selçuk, çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren kaleci Serdar katılmadı. Sakatlığı bulunan Tümer Metin ise takım halindeki koşuya katıldıktan sonra, çalışmasını takımdan ayrı koşu yaparak sürdürdü.

11.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Appiah hazır değil

  Er meydanında hakeme saldırı

  Kaya TAU'da kaldı

  Kupada kura günü

  Güven yitiriyor

  FİNALLERE GİTME SÖZÜ

  Feldkamp: İsteyen oruç tutar

  Her maç doping kontrolü var

  Ziya Doğan'a oruç tepkisi

  Hakan: Bütün kupaları almak istiyoruz


 Son Dakika Haberleri