Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakan: Bütün kupaları almak istiyoruz

Galatasaray Futbol Takımı'nın kaptanı Hakan Şükür, sarı-kırmızılı takımla bu sezon tüm kupalara talip olduklarını söyledi.

Hakan, Galatasaray TV'de yayınlanan 8. Gün isimli programda yaptığı ve kulübün resmi internet sitesinde de yayınlanan açıklamalarında, bu sezon Galatasaray futbol takımı kadrosunda çok büyük değişim olduğunu belirterek, ''Çok önemli arkadaşlarımız gitti. Tabii ki değerli oyuncular da kadromuza katıldı. Şu ana kadar iyi bir uyum yakaladık, bu süreçte maçlarımızı da kazandık. İyi bir görüntü çiziyoruz'' dedi.

BÜTÜN KUPALARA ADAYIZ

Takımdan giden oyuncular için üzüldüğünü kaydeden Hakan Şükür, ''Futbolun içinde olan ama farklı duygular yaratan olaylar bunlar. Hepsinin yolu açık olsun. Gelenlerin birçoğundan sezon içerisinde az çok haberim vardı, takip ediyorduk. Ligin başında maçlar kazanıldı, maçların kazanılması bize büyük bir güven verdi. Amaçlarımız belli, önümüzde birçok kupa var, kupaların hepsine adayız ve almak istiyoruz. Geçmişte kazanılan başarılar UEFA Kupası ve Süper Kupa olmakla beraber Türkiye'de en çok kupa kazanan takım olmak bizi bu hedefe kilitliyor'' diye konuştu.

REKOR İÇİN OYNAMADIM

Hakan Şükür, ''Sezona seyircisiz ve dezavantajlı başladık ama onların sevgisini desteğini yüreğimizde hissediyoruz. Seyircimizle ilk buluşacağımız maça lider çıkmak için elimizden geleni yapıyoruz'' şeklinde konuştu. Seyircisiz maç oynamanın da avantajı olduğunu anlatan tecrübeli oyuncu, ''Futbol bir takım oyunu, ben bugünlere gelene kadar hiç rekoru düşünerek hareket etmedim. İçimdeki Galatasaray sevgisi, çalışma hırsım beni bugünlere kadar getirdi. Şu anda önemli rekorlara sahibim.''

11.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Appiah hazır değil

  Er meydanında hakeme saldırı

  Kaya TAU'da kaldı

  Kupada kura günü

  Güven yitiriyor

  FİNALLERE GİTME SÖZÜ

  Feldkamp: İsteyen oruç tutar

  Her maç doping kontrolü var

  Ziya Doğan'a oruç tepkisi

  Hakan: Bütün kupaları almak istiyoruz


 Son Dakika Haberleri