Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Feldkamp: İsteyen oruç tutar

Alman hoca, "Bu konu üzerine herhangi bir tartışmamız olmadı. Herkes o kararı, kendi işyeriyle, kendi vicdanıyla doğru değerlendirmeyi yaparak verecektir"diye konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, A Milli Takım'ın Malta maçını çok rahat kazanması gerektiğini belirterek, "Norveç'in deplasmanda galip gelmesi, milli takımı zora soktu." dedi. Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanın ardından basının mensuplarının sorularını cevaplayan Feldkamp, milli takımın maçını televizyondan izlediğini belirterek, "Milli takımın çok rahat kazanması gerekiyordu. Maçla ilgili olarak daha detaylı yorum yapmak benim görevlerim arasında değil. Norveç'in deplasmanda kazandığını biliyorum. Bu da bizim işimizi bayağı zorlaştırdı." diye konuştu. Eski futbolcuları Emre Aşık'ın milli takıma davet edilmesinin hatırlatılması üzerine Feldkamp, milli takım kadrosuna çağırılan futbolcuların tamamen Fatih hocanın sorumluluğunda olduğunu dile getirdi. Fatih Terim'in Sabri ve Arda'nın sakatlıkları ile ilgili olarak kendileriyle direkt bağlantıya geçtiğini belirterek, "Bu durum gösteriyorki Fatih Terim'in bu konuyla çok ilgili olduğunu gösteriyor. Kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

RAMAZAN MESELESİ

Bir basın mensubunun Ramazan Ayı'nda Galatasaray'ın düşüş yaşadığını dile getirmesi üzerine Feldkam, bundan 15 yıl önce burada olduğunda da aynı sorunu yaşadığını ifade ederek, şu ifadeleri kullandı: "Bu konu üzerine herhangi bir tartışmamız olmadı. Bunu nasıl değiştireceğimi bilmiyorum. Futbolcuların mukaveleri var. Uymak zorunda oldukları bir takım kurallar var. Ancak bunun dışında ne yapıyorlar? Bunları kontrol etmemiz mümkün olmuyor. Bazı yasakları kontrol edemiyorsanız bunun anlamı yok. Bazen çocuklarınıza yasaklar koyuyorsunuz, odadan çıktıklarında ne yaptıklarını bilemiyorsunuz. Herkes o kararı, kendi işyeriyle, kendi vicdanıyla doğru değerlendirmeyi yaparak verecektir."

Bu arada, Feldkamp bazı muhabirlerin soru-yorum şeklindeki konuşmalarını beğenmeyerek, basın toplantılarında sadece soru sorulmasını istediğini belirterek, tepkisini dile getirdi.

11.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Appiah hazır değil

  Er meydanında hakeme saldırı

  Kaya TAU'da kaldı

  Kupada kura günü

  Güven yitiriyor

  FİNALLERE GİTME SÖZÜ

  Feldkamp: İsteyen oruç tutar

  Her maç doping kontrolü var

  Ziya Doğan'a oruç tepkisi

  Hakan: Bütün kupaları almak istiyoruz


 Son Dakika Haberleri