Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FİNALLERE GİTME SÖZÜ

HAKAN ŞÜKÜR: Macaristan maçını kazanarak Malta beraberliğini telafi edeceğiz. EMRE BELÖZOĞLU: Hayal kırıklığı yaşadık. Macaristan maçını kazanırsak avantaj elde ederiz. İBRAHİM TORAMAN: Aynı hataları yapmamalıyız. Macaristan'ı mutlaka yenmeliyiz.

Euro 2008 Grup Eleme maçında dün akşam Malta ile 2-2 berabere kalan A Milli Takım'ın yıldız isimleri Hakan Şükür, Emre Belözoğlu ve İbrahim Toraman, Macaristan'ı yeneceklerini ve finallere de gideceklerini iddia ettiler. A Milli Takım'ın Riva Milli Takımlar Turkcell Tesisleri'nde yaptığı antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran oyuncular, Malta maçında puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını, Macaristan maçını kazanacaklarını ve Türkiye'nin EURO 2008'e gideceğini söylediler.

HAKAN ŞÜKÜR

Takım Kaptanı Hakan Şükür, Malta maçının zor bir maç olmadığını, kaybedilen 2 puanın morallerini bozduğunu belirterek ''Malta bize rakip olacak bir takım değil. Zor bir maç da değildi ama maalesef maçı kendimiz zorlaştırdık. Beklemediğimiz bir sonuç aldık. Yolumuza devam etmek zorundayız. Profesyonelce hareket etmemiz gerek. Malta maçını unutup hemen Macaristan maçına konsantre olmamız gerek. Özür dileyecek bir durum yok. Hatalar yaptık. Macaristan maçını kazanarak bunu telafi edeceğiz.'' dedi.

EMRE BÖLEZOĞLU

Emre Belözoğlu, şanssız bir maç olduğunu belirterek ''Son 3 maçta 7 puan kaybettik. Şanssızdık. Macaristan maçı zorlu olacak. Bu maçtan sonra grup şekillenecek. Kazanırsak avantaj elde ederiz.'' dedi. Emre, bir basın mensubunun Malta beraberleği hayal kırıklığı oldu mu? şeklindeki bir soruya ise ''Hayal kırıklığı varsa bunu kabul ederiz. Fakat Türk futbolunun son yıllardaki başarısında bu ekibin katkısı var. Teknik ekip ve 5-6 oyuncunun alınan başarılarda emeği var. Hayal kırıklığı var deniyorsa bunu da kabul ederiz. Her şeye rağmen moralimizi yüksek tutmalıyız.'' diye cevap verdi.

İBRAHİM TORAMAN

İbrahim Toraman, Malta maçında kaybedilen 2 puanın beklenmeyen bir kayıp olduğunu belirterek ''Buraya bu takımı biz oyuncular getirdik. Macaristan maçını kazanıp taraftarımızı 3 puanla ödüllendirmek istiyoruz. Maç içinde Fatih hocanın istediklerini yapamadık. Tattiksel olarak bazı hatalarımız oldu. Macaristan maçında bunları yapmayacağız. Aslında hoca bizi uyardı ama biz istediklerimizi yapamadık. Adamlar gelip çok kolay goller attılar biz ise çok zorlandık. Macaristan maçını kazanarak bunu telafi edeceğiz.'' diyerek sözlerini tamamladı.

11.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Appiah hazır değil

  Er meydanında hakeme saldırı

  Kaya TAU'da kaldı

  Kupada kura günü

  Güven yitiriyor

  FİNALLERE GİTME SÖZÜ

  Feldkamp: İsteyen oruç tutar

  Her maç doping kontrolü var

  Ziya Doğan'a oruç tepkisi

  Hakan: Bütün kupaları almak istiyoruz


 Son Dakika Haberleri