Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Gül'den kardeşlik mesajı

Güneydoğu gezisi sırasında Yüksekova’da halka seslenen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Birliğimizi, aramızdaki kardeşlik duygularını pekiştirdiğimiz müddetçe herşey çok daha iyi olacaktır. Bundan emin olun” dedi.

Gül, Yüksekova’da kaymakamlığı ziyaretinin ardından hükümet binası merdivenlerinden halka hitap etti. ‘’Türkiye seninle gurur duyuyor’’ tezahüratları altında konuşmasına başlayan Gül, Yüksekovalıları sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamladığını söyledi.

Gül, ‘’Hepinize, gösterdiğiniz bu muhabbet ve sevgi nedeniyle ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Benim şahsımda gösterdiğiniz bu sevgi ve muhabbet, devletimize, milletimize gösterdiğiniz sevgi ve muhabbettir. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Cumhurbaşkanı olduktan sonra ilk yurt içi ziyaretini bu bölgeye yapmaktan ayrıca mutluluk duyduğunu ifade eden Gül, şöyle devam etti: ‘’Birliğimizi, aramızdaki kardeşlik duygularını pekiştirdiğimiz müddetçe, her şey çok daha iyi olacaktır. Bundan emin olun. Devletimizin bütün imkanları sizlerin hizmetindedir. Bunları görüyorsunuz. Yeter ki, kardeşlik duyguları içerisinde birbirimizi sevelim, kucaklayalım, devletimize sahip çıkalım. O zaman göreceksiniz, yılların ihmalleri de kısa süre içerisinde gidecek. Hizmetler en iyi şekilde, hak ettiğiniz şekilde ayağınıza gelecektir. Bir kez daha hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun, inşallah tekrar tekrar buluşacağız, hep beraber milletimizi, memleketimizi, ülkemizi daha da yücelteceğiz.’’

/ YÜKSEKOVA

13.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bomba bilmecesi

  Kızılay ve Kimse Yok Mu

  MAZLUMDER: Darbecilerden hesap sorulsun

  Rehn: Reformları hızlandırın

  Gül'den kardeşlik mesajı

  Demiralp: Türkiye bir Avrupa ülkesidir

  Demokratik anayasa milletin hakkıdır

  ‘Genç Siviller’den anlamlı protesto

  Türkiye’nin AB’ye girişi ‘dinler savaşı’na cevap olacak

  Başarıya hüküm giydiler

  İzmirli eğitimciler din kültürü ve ahlâk bilgisi derslerini tartıştı

  Hızlı trene tam not

  Mevsimlik işçiler dönüş yolunda


 Son Dakika Haberleri