Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sergen: Milli takım hayal

Türk futbolunun yetiştirdiği en yetenekli isimlerden biri olan Sergen Yalçın, milli takımdan herhangi bir davet beklemediğini ve kendisi için hayal olduğunu belirterek, "Beşiktaş'ta oynarken gayet iyiydim ama çağrılmadım. Bana göre vasat oyuncular bile milli takımda oynatıldı" eleştirisinde bulundu.

Türk futbolunun yetiştirdiği en yetenekli ve en ilginç isimlerden biri olan Sergen Yalçın, Lig TV'ye ilginç açıklamalar yaptı. Milli Takım'da son dönemde vasat futbolcular oynadığını ve Malta'yı yenemeyen bir takımın eleştirilmesinin normal olduğunu söyleyen Sergen, Emre'yi de eleştirdi. Tecrübeli yıldız ayrıca bu sezon şampiyonluk yarışının Galatasaray ile Beşiktaş arasında geçeceği, Türk futbolunun Avrupa'da şampiyon çıkaramayacağı, çalıştığı en iyi teknik adamın Lucescu olduğunu söyledi. Eleştirileri normal olarak değerlendiren tecrübeli futbolcu, şöyle konuştu:

"Dünyada futbol çok değişti. Ne kadar iyi olsanız da rakip kadar mücadele etmezseniz kazanmak zorlaşıyor, Malta maçına rehavetle çıktık berabere kaldık. Rakip çok iyi motive olmuştu. Malta maçından sonra ağır eleştiriler vardı ki bu da çok normal. Malta gibi bir takımı yenemezseniz ağır eleştiri olur. Macaristan maçında ise herkeste bir korku vardı, maçı kazanamazsak sonu çok kötü olur diye. Ben etkilenmezdim eleştirilerden ama çocuklarda bir korku vardı. Eğer Macaristan maçının da sonucu kötü olsaydı ileriye yansırdı bu."

Sergen Yalçın, Türk futbolunda bir düşüşün yaşandığını belirterek, "Türk futbolunda düşüş var. Avrupa kupalarında da Milli Takım bazında da başarılı değiliz. Milli Takımımızın grubu çok iyi, rakip olabilecek tek takım Yunanistan. Ama futbol artık mücadele ederek oynandığı için çok zor oluyor kazanmak." diye konuştu.

Milli takımdan herhangi bir davet beklemediğini ve milli takımın kendisi için hayal olduğunu kaydeden Sergen, sözlerine şöyle devam etti: "Terim'den herhangi bir davet beklemiyorum. Davet edilsem çoktan edilirdim. Benim için artık Milli Takım hayal. Ben 2-3 sene önce Beşiktaş'ta oynarken gayet iyiydim ama çağrılmadım. Bana göre vasat oyuncular bile Milli Takım'da oynatıldı. Benim tarzımda bir oyuncunun Milli Takım'da yer alıp iş yapması lazımdı."

Emre basından özür dilemeli

Emre'nin Macaristan maçı sonrası yapmış olduğu hareket içinde Sergen, hareketin yanlış olduğunu vurgulayarak, "Demek ki Malta maçından sonra bir hayli sıkıntı olmuş içerde, çocuklar dolmuşlar. Ama kesinlikle doğru değil, tartışması dahi olmaz. Bir futbolcu basın tribününe bir hareket yaparsa bu yanlıştı. Kesinlikle özür dilemeli" dedi.

16.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sergen: Milli takım hayal

  İskoç hakem Macarlardan özür diledi

  G.Saray Konya önünde

  Ersen Martin elden gidiyor

  Karateci baba-oğul millî oldu

  Hidayet hayranları internet başına

  Nike Tenis Turnuvası büyük ilgi gördü


 Son Dakika Haberleri