Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

POLAT: CİDDİ OYNAMADIK

G.Saray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, fark atacakları karşılaşmada yenilmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Polat, "Futbolda her maçı ciddiye almanız gerekir. Rövanşta maçı ciddiyet alıp, bu turu geçeriz" dedi. Polat, taraftarı Kasımpaşa maçına davet etti.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, UEFA Kupası 1. turunda İsviçre'nin FC Sion takımına 3-2 yenildikleri ilk maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, fark atacakları karşılaşmada yenilmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Polat, karşılaşmada beklentilerinin farklı olduğunu dile getirerek, ''İsviçre'ye kazanmak için gelmiştik, ama maç, beklentimizin dışında gelişti'' dedi.

Maçın ilk yarım saatlik bölümünde 3 gol birden yiyerek, adeta şok olduklarını ifade eden Adnan Polat, ''İkinci yarıda çok iyi mücadele edip, çok gol pozisyonu bulduk. 3-0'dan maçı çevirmek büyük takımların işidir. Biz de bunu gerçekleştirerek, tur için avantaj elde etmeyi başardık'' dedi.

Futbolun ciddi bir iş olduğunu vurgulayan Polat, ''Her maçı ciddiye almanız gerekir. Büyük takım, küçük takım ayrımı yapmamak lazım, futbol bunu kaldırmaz. Rövanşta maç çantada keklik gibi gözükse de futbol gayri ciddiliği kaldırmaz. Rövanşta maçı ciddiye alıp, bu turu geçeriz'' diye konuştu. FC Sion maçının artık geride kaldığını anlatan Polat, ''Şimdi Kasımpaşa maçını düşünüyoruz. Bu karşılaşmaya taraftarlarımızı bekliyoruz. Yalnızlıktan bıktık'' dedi.

8 maç sonra mağlup oldu

Galatasaray, bu sezon oynadığı 8. resmi karşılaşmasında ilk kez mağlubiyetle tanıştı. Sarı-kırmızılılar, daha önce Süper Lig ve UEFA Kupası ön elemesinde yaptığı 7 karşılaşmanın 6'sını kazanıp, sadece 1'inde berabere kalmıştı. Ligde 5 maçın 4'ünü kazanan ''Cim bom'', tek beraberliğini Vestel Manisaspor'a karşı almıştı.

22.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  POLAT: CİDDİ OYNAMADIK

  Sion, G.Saray'ı yenerek şoke etti

  Nihat muhteşem döndü

  Daum'a Chelsea kancası iddiası

  Tahkim, Sivas'ın yüzünü güldürdü

  Okan Buruk dizinden ameliyat oldu

  Moralsiz Beşiktaş Denizli'yi ağırlıyor

  Anderlecht'in golü Serhat Akın'dan geldi

  Küçük takım yok

  Haliç'te gece kürek yarışması


 Son Dakika Haberleri