Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sion, G.Saray'ı yenerek şoke etti

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), resmi internet sitesinin ilk sayfasında, dün akşam oynanan FC Sion-Galatasaray maçıyla ilgili bir habere yer verirken, haberin başlığını, ''FC Sion şoku Galatasaray'ı buz kestirdi'' şeklinde attı.

İsviçre'nin küçük takımlarından FC Sion'un, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında Galatasaray karşısında aldığı galibiyetle sarı -kırmızılıları şok ettiğini yazan internet sitesi, ev sahibi takımın maçta 3-0 öne geçtiğine, ancak Galatasaray'ın maçı bırakmayarak skoru 3-2'ye taşıdığına dikkat çekti.

1. tur maçları arasında en büyük sürprizlerinden birinin FC Sion'un Galatasaray'ı yenmesi olduğunu kaydeden uefa.com editörleri, İsviçre takımının ilk 10 dakika içinde Dominguez ve Vilmos Vancak'ın golleriyle Galatasaray'ı şaşkına çevirdiğini belirttiler. Jamel Alioui'nin ayağından kazandığı golle ev sahibi ekibin ilk yarım saati 3-0 önde geçtiğini ifade eden internet sitesi, sarı kırmızılı takımın Lincoln ve Linderoth'un golleriyle yeniden maça ortak olduğunu kaydetti.

ilk maçta ortaya çıkan 3-2'lik FC Sion galibiyetinin ardından İstanbul'da tarafları çok heyecanlı bir rövanş karşılaşmasının beklediği de internet sitesinde yazılanlar arasında yer aldı.

32 dakikada 3 gol

Ligde ve Avrupa'da bu sezon oynadığı 7 maçta kalesinde 4 gol gören Galatasaray, FC Sion karşısında 32 dakikada 3 gol yedi. Sarıkırmızılılar, attıkları 2 gol ile 2. tur için biraz olsun avantaj elde ettiler. Galatasaray, rövanş maçını 10 dahi kazansa rakibi karşısında tur atlayacak. Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki en başarılı takımı Galatasaray, tarihindeki 200. Avrupa kupası maçını yenilgiyle bitirdi.

22.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  POLAT: CİDDİ OYNAMADIK

  Sion, G.Saray'ı yenerek şoke etti

  Nihat muhteşem döndü

  Daum'a Chelsea kancası iddiası

  Tahkim, Sivas'ın yüzünü güldürdü

  Okan Buruk dizinden ameliyat oldu

  Moralsiz Beşiktaş Denizli'yi ağırlıyor

  Anderlecht'in golü Serhat Akın'dan geldi

  Küçük takım yok

  Haliç'te gece kürek yarışması


 Son Dakika Haberleri