Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Küçük takım yok

G.Saray, az kalsın İsviçre'nin küçük takımlarından kabul edilen Sion karşısında UEFA defterini kapatıyordu. 30 dakikada 3 gol yiyerek, kenardaki Feldkamp'ı bile şoke eden sarı-kırmızılılar, Lincoln'un zamanında gelen golü ile hayat buldu ve ikinci yarıda Linderot'un attığı golle sahadan 3-2 yenik ayrılmasına karşın İstanbul'a umutlu döndü.

Feldkamp, Avrupa tecrübesi olmayan genç Carruska'ya ilk 11'de yer vererek büyük bir hata yaptığını kalesinde 3 golü gördükten sonra anladı. Orta sahanın Sion tarafından ablukaya alındığını ancak 30 dakika sonra anlayabilen Alman hoca, kenarda oturttuğu istikrarlı Ayhan Akman'ı oyuna sokarak oyunda dengeyi sağladı.

G.Saraylı oyuncular nedense Sion'u küçük gördüler. Maça çantada keklik havasında çıktılar. İlk dakikalarda gelen goller rakibin hiç te güçsüz olmadığını gösterdi. Sion'un her atağında sarı-kırmızılılar bocaladı. Servet ve Song ne yapacaklarını şaşırdı. İki bek Volkan ve Uğur sürekli adamlarını kaçırdı. Orta sahadan bir tek Hasan Şaş hırsının verdiği enerjisiyle mücadele etmeye çalıştı.

Şimdiden uyarıyoruz; Bu sonuç G.Saray için belki umut olmuştur. Ancak, rakibini İstanbul'da da cidiye almayıp, bir gol atıp tur atlarım düşüncesiyle sahaya çıkarsa, UEFA dışında kalabilir.

Erol DOYURAN

22.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  POLAT: CİDDİ OYNAMADIK

  Sion, G.Saray'ı yenerek şoke etti

  Nihat muhteşem döndü

  Daum'a Chelsea kancası iddiası

  Tahkim, Sivas'ın yüzünü güldürdü

  Okan Buruk dizinden ameliyat oldu

  Moralsiz Beşiktaş Denizli'yi ağırlıyor

  Anderlecht'in golü Serhat Akın'dan geldi

  Küçük takım yok

  Haliç'te gece kürek yarışması


 Son Dakika Haberleri