Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

‘En ucuz’ market açıldı

Avrupa’nın en büyük elektromarket zinciri Media Markt, Türkiye’deki ilk mağazasını dün, İstanbul Ümraniye’deki Meydan Alışveriş Merkezi’nde açtı. 50 binin üzerinde ürünün bulunduğu 3 bin 850 metrekarelik mağazada 85 personel çalışıyor.

14 ülkede toplam 470 mağazası olan Media Markt’ın iddiası, elektronik ürün ve elektrikli ev aletlerini en uygun fiyattan tüketiciye ulaştırmak. Dün açılışa özel olarak 666 YTL’ye laptop, 699 YTL’ye LCD televizyon, 149 YTL’ye ipod satıldı.

Türkiye’deki ilk mağazasının açılışında konuşan Media Saturn Holding Türkiye Genel Müdürü Mustafa Altındağ, “Avrupa’da 14 ülkeden sonra şimdi Türk tüketicisinin ihtiyacını karşılayacağız” dedi.

Altındağ, 70 milyonu aşan nüfus, her yıl yüzde 1.25’lik nüfus artışı, her yıl 650 bin kişinin evlenmesi, yüzde 5’in üzerinde büyüme ve AB katılım sürecindeki bir ülke olması dolayısıyla Türkiye’de yatırım yaptıklarını söyledi.

Genel müdürler mağaza ortağı

Altındağ, her Media Markt mağazasının ayrı bir şirket olarak düşünülüp, mağaza genel müdürlerinin şirketin (yüzde 10 hisse ile) ortağı olduğunu ve aynı zamanda müteşebbis olarak mağaza ile ilgili belirlemeleri kendilerinin yaptığını kaydetti. Altındağ, önümüzdeki günlerde Mersin ve Eskişehir’de birer mağaza açacaklarını belirtti.

Yeni Asya / İSTANBUL

26.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İhracatçının döviz ve faiz isyanı

  Çay ve fındığa alternatif

  ‘En ucuz’ market açıldı

  2008’de 120 fuara katılacağız

  Türkiye-Japonya İş Forumu

  Tütün yerine zeytin

  Deprem ve yangın sigortası yaptırmıyoruz

  İşadamları vize kolaylığı istiyor

  Yeni nesil termâl silâh

  Yerli muzda hedef büyüdü


 Son Dakika Haberleri