Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

LİNÇ KAMPANYASI BAŞLADI

Trabzonspor takım kaptanı Hüseyin Çimşir, son günlerde takıma karşı bir linç kampanyası yürütüldüğünü söyledi. Çimşir, daha önce Trabzon'da bu tür yapılan haksızlıklar karşısında 30 bin kişinin yürüdüğünü, ancak böyle bir tablo karşısında kentin sessizliğinin de düşündürücü olduğunu ifade etti..


UEFA bugün İstanbul'da toplanıyor

UEFA Yönetim Kurulu, bugün İstanbul'da toplanacak. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Michel Platini'nin başkanlığında yapılacak ve 2 gü

Solomon: Türk Milli Takımında oynarım

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, 2007-2008 sezonu için transfer ettiği Serhat Çetin, Gasper Vidmar, Emir Preldzic ve yeniden anlaştığı Willie Solomo


  Beşiktaş'ı kızdıran haber

Beşiktaş Kulübü, eski teknik direktörleri Vicente Del Bosque'nin tazminatını ödemediği gerekçesiyle puanının silineceği yönünde çıkan haberleri yalanladı.


  "Ayağa kalkmayan Aydınlı olsun" tezahüratına tepki

TFF 3. Lig 3. Grupta pazar günü Nazilli'de Nazilli Belediyespor ile Aydınspor arasında yapılan maçta ''Ayağa kalkmayan Aydınlı'' olsun şeklinde tezahüratta bulunan NazilliBelediyespor taraftarlarına tepki gösteren Aydın Valisi Mustafa Malay, bu taraftarların cezalandırılmasını istedi.


  Fark açılıyor



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri