Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FENER'İN AVRUPA GECESİ

Temsilcimiz, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki 3. maçında bugün deplasmanda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı ile karşılaşacak. İngiliz Webb'in yöneteceği maç Philips Stadında saat 21.45'de başlayacak ve Star TV tarafından naklen ekrana gelecek..

35 BİN ATEŞLİ TARAFTARI VAR

Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nun lideri Fenerbahçe bugün PSV Eindhoven deplasmanında puan arayacak. 35 bin kişilik Philips Eindoven Stadında saat 21.45'de başlayacak karşılaşmayı İngiliz hakem Howard Webb yönetecek. Star TV maçı naklen ekrana getirecek. Fenerbahçe, G Grubu'nda oynadığı ilk maçta İtalya şampiyonu Inter'i İstanbul'da 1-0 yenmişti. Temsilcimiz gruptaki 2. maçında ise Moskova deplasmanında CSKA Moskova ile 2-2 berabere kalmıştı. Gruptaki durumunu çok etkileyecek 2 PSV Eindhoven maçlarının ilkinde Hollanda deplasmanında puan mücadelesi verecek Fenerbahçe, 7 Kasım'da ise PSV Eindhoven'i Kadıköy'de konuk edecek.

AVRUPA'DA 135. MAÇA ÇIKIYOR

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 135. maçına çıkacak. Sarı-lacivertli ekip, Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 134 maçta 43 galibiyet, 21 beraberlik ve 70 yenilgi aldı. Rakip filelere toplam 158 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde ise 229 gole engel olamadı. Öte yandan temsilcimiz, Avrupa arenasında rakip sahalarda 69. maçını yapacak. Avrupa'da bugüne kadar çıktığı 68 deplasman maçında 12 galibiyeti bulunan ve 10 beraberlik, 46 yenilgi alan Fenerbahçe deplasmandaki son maçında (G) Grubu'ndaki rakiplerinden CSKA Moskova ile 2-2 berabere kalarak grupta liderliğe yükselmişti. Zico'lu F.Bahçe Avrupa'da başarılı Fenerbahçe Futbol Takımı, teknik direktörü Zico yönetiminde çıktığı 16 Avrupa kupası maçında 3 kez yenildi. Sarılacivertli ekiple ilk kez ''Devler Ligi''nde yer alan Brezilyalı çalıştırıcı, takımının Avrupa arenasındaki genel başarı düzeyine göre iyi bir performans ortaya koydu. Zicolu Fenerbahçe, 16 Avrupa kupası mücadelesinin 8'ini kazanırken, 5 beraberlik, 3 de yenilgi aldı. 16 maçta rakip filelere toplam 33 gol atan sarı-lacivertli ekip, kalesinde de 17 gol gördü.

23.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER'İN AVRUPA GECESİ

  Doğan Trabzon'u bıraktı

  Beşiktaş-Liverpool maçına Larsen

  Galatasaray tekliyor

  Erman Toroğlu Kalli'ye ayıp etti


 Son Dakika Haberleri