Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Erman Toroğlu Kalli'ye ayıp etti

G.Saray lig sonuncusu Ankaraspor'a karşı ummadığı iki puanı bıraktı. Ankaraspor Aykut Kocaman'ın istifasının ardından sonra Hikmet Karaman'ı göreve getirdi. Bu değişikliğin belirgin olumlu etkisini G.Saray karşısında gördük. Hem taktiksel olarak hemde mücadele olarak dişli bir başkent takımı izledik. Aldıkları puanı da mücadeleleriyle hak ettiler.

G.Saray kötü oynayarak mı puan kaybetti diye düşünülürse, hayır diyebiliriz. G.Saray futbol olarak doyurucuydu. Eksik olan goldü. G.Saray iyi pas yapıp, iyi mücadele etti. Ancak rakip Ankaraspor, maçın sonuna kadar dirençli kalınca golü bulamadı. Hikmet Karaman Lincoln'e Hürriyet'i yapıştırınca, G.Saray'ın gol yollarındaki anahtar oyuncusı etkili olamadı. Yakalanan gol pozisyonlarında Ümit ve Hakan son derece beceriksizdi. Devre arasında G.Saray'ın gol yollarında etkili bir isim transfer etmesi gerekir. Nonda henüz devamlı oynamadığı için, sonradan girdiği maçlarda fazla etkili olamıyor.

Maçtan sonra Lig TV yorumcusu Erman Toroğlu, G.Saray teknik direktörü Kalli hakkındaki iddiaları çok yakışıksızdı. Kalli terörle ilgili soruya "Ben bu soruları yersiz ve itici buluyorum, savaş ve terör kötü konular" mealindeki sözünü Toroğlu'nun "silah satan, para yardımı yapan onlar " diye yorumlaması hiç doğru değildi. Neden herkes potansiyel düşman olarak kabul ediliyor anlamak mümkün değil. Toroğlu, sezon başı Boluspor'la yapılan hazırlık maçından önce Kalli'ye sevgi gösterilerini orada görmeliydi. Ve bu maçı G.Saray, Kalli'nin Bolu'ya özel sevgisinin isteğiyle oynandığı söylenmişti.

Kalli gibi Alman olan, eski taknik direktör Derwal de bir Türkiye aşığıydı. Ülkemizden dışarıda çeşitli defalar övgüyle söz etmesi ülkemizin propagandasını yapmanın etkili ve karşılıksız bir yoluydu. Dünyaya vedasında, cenaze törenine onlarca Türk'ün katılıması Almanları hayli duygulandırmıştı. Bir insanın ne dediğini tam anlamada onu yargısız infaz etmek hiçte hakkaniyetlice değil. Umuyorum sayın Toroğlu bu hataları tekrarlamaz.

[email protected]

Said OKUR

23.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER'İN AVRUPA GECESİ

  Doğan Trabzon'u bıraktı

  Beşiktaş-Liverpool maçına Larsen

  Galatasaray tekliyor

  Erman Toroğlu Kalli'ye ayıp etti


 Son Dakika Haberleri