Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Doğan Trabzon'u bıraktı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, görevinden istifa etti. Doğan, 3-2 mağlup oldukları Beşiktaş maçının ardından yönetim ile bir araya geldiklerini belirterek, ''Karşılıklı olarak aynı niyette olduk ve yollarımızı ayırmaya karar verdik'' dedi.

Teknik direktörlük görevinden istifa eden Ziya Doğan, Trabzonspor'dan çok iyi izlerle ayrıldığını belirterek, ''Bir antrenör olarak her şeyimi verdiğimi düşünüyorum. Kulübün menfaatlerini her çalıştığım yerde her şeyin üzeninde tuttuğumu biliyorum. Onun için vicdanen rahatım'' dedi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Doğan, Trabzonspor'da göreve geldiğinde kulübün 25 oyuncuyu kadroya kattığını, Trabzonspor'u bıraktığından çok farklı bulduğunu söyledi.

Doğan, takım olgusunu oluşturmanın zaman istediğini, bunun başlangıçta mutlaka sıkıntılı olduğunu belirterek, ''Geçen sezonun ikinci yarısında, devre arasında yaptığımız takviyelerle ilk defa takımın iskeletini oluşturmuştuk. İkinci yarıda çıkış yaparak, konum itibarıyla ligi iyi yerde bitirdik'' dedi.

Bu sezonda da lige iddialı başladıklarını, ama büyük şanssızlıklar yaşadıklarını belirten Doğan, şöyle devam etti: ''Bugünkü tablo olarak Trabzonspor iddialı. Bugün de iddiasının devam ettiği kanaatindeyim. 'Birlik olursanız, tek yürek olursanız takımı hedefe götürebilirsiniz' dedim. İnancım ilk günkü gibi devam ediyor. Bazı şansızlıklar yaşadık. Çok büyük kaoslardan çıkan bu takım başarılı. Sivas maçının 3 puanını koyduğunuzda liderle 5 puan fark var. O zaman çok karamsar olmamaları gerektiğini anlattık futbolculara. Şu bir gerçek, burada bulunduğum süre içinde mutlaka sıkıntı yaşadım, yönetim olsun, kendi aramızda olsun. Bunlar doğaldır. Bu sıkıntıları yönetici arkadaşlarımızla paylaştık.''

Doğan, gazetecilerin tazimatına ilişkin soruları üzerine ise ''Herkes 'Ziya Doğan sabırsız' diyor. Yaşanan sıkıntılar konusunda direnç gösterdim. Zaman zaman insanlar 'Ziya Doğan'ın tazminatı var' dedi. Bazen tazminatım olduğu yerde üstüne para verip gitmişimdir. Tazminat kağıt içinde kalır'' diye konuştu.

23.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER'İN AVRUPA GECESİ

  Doğan Trabzon'u bıraktı

  Beşiktaş-Liverpool maçına Larsen

  Galatasaray tekliyor

  Erman Toroğlu Kalli'ye ayıp etti


 Son Dakika Haberleri