Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Galatasaray tekliyor

Turkcell Süper Lig'de 9. hafta, karşılaşmaları dün oynanan Gençlerbirliği OFTAŞ Spor-Ankaragücü ile Sivasspor-Vestel Manisaspor maçlarıyla tamamlandı.

Lider Galatasaray, kendi sahasında cezası sebebiyle seyircisinden yoksun oynadığı karşılaşmada puan cetvelinin son sırasındaki Ankaraspor karşısında sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Sarı-kırmızılar bu sonuçla kendi sahasındaki ilk puanlarını da kaybetmiş oldu. 0-0 beraberlikle sona eren maç sonrasında Galatasaray maç fazlası ve 21 puanla liderliğini sürdürmeyi başardı.

Ligin ikinci sırasında yer alan Beşiktaş, Trabzonspor ile deplasmanda yaptığı karşılaşmada 2-0 geriye düşmesine karşın maçtan 3-2'lik sonuçla galip gelmesini bildi. Siyah-beyazlılar, 1 maç fazlasıyla 20 puanda kaldı. Lige kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe ise kendi sahasında Konyaspor'u 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek, puanını 16'ya yükseltti ve puan cetvelinde 4. sırada yer aldı.

TOPLU SONUÇLAR

Gençlerbirliği - Kayserispor : 1 - 1

İstanbul B.şehir Bld. - Kasımpaşa : 2 - 0

Çaykur Rizespor - Bursaspor : 2 - 0

Gaziantepspor - Denizlispor : 1 - 2

Trabzonspor - Beşiktaş : 2 - 3

Fenerbahçe - Konyaspor : 4 - 1

Galatasaray - Ankaraspor : 0 - 0

10. HAFTANIN MAÇLARI

26 Ekim Cuma: Kayserispor - Trabzonspor. 27 Ekim Cumartesi: Kasımpaşa - Fenerbahçe, Ankaraspor - Gençlerbirliği, Bursaspor - Gaziantepspor, Vestel Manisaspor - Gençlerbirliği OFTAŞ Spor. 28 Ekim Pazar: Beşiktaş - İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Konyaspor - Sivasspor, Ankaragücü - Çaykur Rizespor, Denizlispor - Galatasaray.

Seyhan ŞENTÜRK

23.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER'İN AVRUPA GECESİ

  Doğan Trabzon'u bıraktı

  Beşiktaş-Liverpool maçına Larsen

  Galatasaray tekliyor

  Erman Toroğlu Kalli'ye ayıp etti


 Son Dakika Haberleri