Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fransız basını: Bordeaux ve G.Saray 2. tura çıkar

Fransız basını, UEFA Kupasında Galatasaray ile Bordeaux takımları arasında yapılan maçla ilgili haber ve yorumlara geniş yer vererek ''Bordeaux takımının, kendi saha ve seyircisi önünde olmasına rağmen Galatasaray karşısında oldukça zorlandığı'' yorumları dikkat çekti.

L'Equipe, ''Bordeaux korkuttu'' başlığıyla verdiği haberde, Fransız takımının 52. dakikada beraberliğe, 63. dakikada ise galibiyete ulaştığını hatırlatarak, gruptaki diğer maçtan gelen beraberlik haberiyle, Bordeaux takımının bu zaferle aynı zamanda grup birinciliğine oturduğunu yazdı. Gazete, özellikle ilk yarı Fransız takımının, önemli fırsatlar yakalayan Galatasaray karşısında seyircilerini ''oldukça endişelendirdiği'' yorumunu yaptı.

Le Figaro gazetesi ise, beraberlik ve galibiyet için Bordeaux takımının uzun bir süre beklemek zorunda kaldığını yazdı. Gazete, grupta ikinci tura çıkmak için en fazla Bordeaux ve Galatarasay'a şans tanındığını hatırlattı ve sarı kırmızılılar için ''prestijli ekip'' ifadesini kullandı. Fransız futbolseverlerin maça çok rağbet etmediği ifade edilen haberde, Galatasaray seyircilerinin deplasmanda takımlarınını yalnız bırakmadıkları hatırlatıldı.

Ümit, Kalli'yi üzdü

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Bordeaux'ya 2_1 mağlup olmaktan dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.Alman çalıştırıcı, ''Elimize geçirdiğimiz, normalde kazanmamız gereken bir maçı 15 dakikada rakibimize verdik. Golleri engelleyemedik'' dedi. Nonda ile Ümit'in kaçırdıkları gol pozisyonlarına değinen Feldkamp, girilen her pozisyona sevindiği gibi, kaçırılan her gol içinde üzüldüğünü anlatırken, takımın ikinci yarıda yorgunluk nedeniyle mi böyle bir oyun sergilediğinin sorulması üzerine, ''Gol yediğimiz dakikalarda yorgun değildik. Bu maçta normal performansının altında kalan oyuncularımız vardı. Linderoth gibi. Milli maçlar dahil üst üste maçların onu etkilediğini gördüm'' şeklinde konuştu.

27.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Millilere askerlik müjdesi

  Fransız basını: Bordeaux ve G.Saray 2. tura çıkar

  Gazeteci Kuper Fenerbahçe kongresinde konuşacak

  Kasımpaşa-Fenerbahçe

  Yanal Trabzonspor'un 3 yıl başında kalacak

  Tanjeviç: Kerem'le bir problemim yok

  Efes ve Fenerbahçe Ülker Avrupa Ligine kötü başladı

  Yarın maraton var


 Son Dakika Haberleri