Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Efes ve Fenerbahçe Ülker Avrupa Ligine kötü başladı

Basketbolda ULEB Avrupa Ligi'nde 2007-2008 sezonu, ilk maçlarla başlarken, lige yenilgiyle giren Türk ekiplerinden ilk haftayı, 1'er puan ve averajla Efes Pilsen (B), Fenerbahçe Ülker de (C) Grubu'nda son sırada kapadılar.

8 maçı evsahibi, 4 maçı da deplasman takımlarının kazandığı ilk hafta maçları sonunda 2'şer puan ve averajla (A) Grubu'nda İtalya'nın Montepaschi Siena, (B) Grubu'nda Hırvatistan'ın KK Cibona Zagreb ve (C) Grubu'nda da İspanya'nın Real Madrid takımları lider durumda bulunuyor.

Ligde sezonun ilk haftasının ''en değerli oyuncusu'' (MVP) ise Sırbistan'ın BC Partizan Igokea Belgrad takımının Karadağlı milli forveti Nikola Pekoviç oldu. 21 yaşında ve 2.01 metre boyundaki Pekoviç, takımının evinde İspanyol ekibi AXA FC Barcelona'yı 81-78 yendiği maçta, 29 dakikada 29 sayı, 8 ribaunt (4 hücum-4 savunma), 2 top çalma ve 1 blokla oynararak 40 puan topladı ve haftanın MVP'si olmaya hak kazandı. Bu oyuncuyu 38 puanla Litvanya'nın BC Lietuvos Rytas Vilnius takımından Marijonas Petravicius izledi. Pekoviç, 29 sayıyla ligin sayı krallığında da ilk sıraya yerleşti.

27.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Millilere askerlik müjdesi

  Fransız basını: Bordeaux ve G.Saray 2. tura çıkar

  Gazeteci Kuper Fenerbahçe kongresinde konuşacak

  Kasımpaşa-Fenerbahçe

  Yanal Trabzonspor'un 3 yıl başında kalacak

  Tanjeviç: Kerem'le bir problemim yok

  Efes ve Fenerbahçe Ülker Avrupa Ligine kötü başladı

  Yarın maraton var


 Son Dakika Haberleri