Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

3 günde 1 maç

Profesyonelliği ve duyguları birbirine karıştırıyoruz. Konsantrasyon bir bakıyorsun zirvede, bir bakıyorsun yerlerde sürünüyor. 3 gün önce İnönü’de bir dünya devini devir, sonra çık İstanbul Belediyesi karşısına,üstelik kendi taraftarın önünde ecel terleri dök. Kabul edelim ki, üç günde bir maç yapmaya hazır değiliz. Hele hele Beşiktaş hiç hazır değil. Son 10 yılın maçlarına baktığımızda Beşiktaş’ın Avrupa maçı öncesi ve sonrasındaki lig maçlarının çoğunu kazanamadığını görüyoruz.

Eğer Avrupa maçını kazanmışsa motivasyon kaybı yaşayıp ligde kaybediyor.. Yok Avrupa maçını kaybetmişse bu sefer lig maçına daha hırslı hazırlanıyor. Her iki maçta da başarı çok az rastlanan bir durum. Üç günde bir maç yapmaya en alışkın takımımız G.Saray bile, UEFA Şampiyonu olduğu sene lig maçları ertelenmese bu başarı gelebilir miydi diye merak etmemek elde değil.

Ertuğrul Sağlam yorgun futbolcuları oynattığı için eleştiriliyor. Ligin en çok koşan, mücadele eden takımına karşı yedek ağırlıklı bir kadro ile de çıkılsa bundan daha kötü bir futbol ve sonuç olmazdı. Higuain, M.Yozgatlı, Nobre, genç Batuhan, Mehmet Sedef, Diatta ve Koray gibi futbolculara bu tip maçlarda şans verilmeli ve yorgun başları taşıyan yorgun ayaklar dinlendirilmeliydi. Zira Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçına zinde çıkmak için yorgunların dinlenmesi ve tam konsantre olması gerekiyor.

Nidai PAKSOY

01.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kadıköy'de yenilmiyor

  Trabzon'da Vestel şoku

  G.Saray kupada Denizli'yi ağırlıyor

  Helsinborg maçına İngiliz hakem

  Bobo'nun bireysel sponsoru Lotto

  NBA'de Mehmet'li Jazz yeni sezona iyi başladı

  Bilek güreşinde büyük başarı

  F.Bahçe potada Barcelona önünde

  3 günde 1 maç

  Malatya tarih yazdı


 Son Dakika Haberleri