Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'da Vestel şoku

Bordo-mavililer teknik direktör Ersun Yanal ile çıktığı ilk maçta 375 gün sonra en farklı yenilgisini aldı. Yanal yenilgi için, "Gerçek gücümüz bu değil" dedi.

Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal'ın göreve başladığı ilk maçta son dönemlerdeki en farklı yenilgisini aldı. En son geçen sezon ligin 10. haftasında Gençlerbirliği'ne Ankara'da 3-0 yenilen bordo-mavililer, Manisa'ya da aynı sonuçla yenilerek ligde 375 gün sonra en farklı yenilgisini aldı. Bordo-mavililer, 20 Ekim 2006'da yapılan Gençlerbirliği maçının ardından bugüne dek Lig, Fortis Türkiye Kupası ve Avrupa kupaları maçları dahil 35 karşılaşma içindeki en farklı yenilgisini görmüş oldu.

BÖYLE YENİLGİ YOK

Trabzonspor, bu sezon Avrupa Kupası ve lig maçlarında en fazla bir fark ile mağlup olmuştu. Manisaspor maçı öncesi yaptığı 13 maçta 4 yenilgi alan bordo-mavililer, UEFA İntertoto Kupası'nda, Romanya'nın FC Otelul Galati takımına 2 maçta da 2-1'lik skorlarla, ligde ise Beşiktaş'a 3-2 kaybetmişti. Karadeniz ekibi, ligin ilk haftasında Sivasspor karşısında 1-0 öndeyken 90. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maçın ardından 3-0 hükmen yenik sayılmıştı. Karadeniz ekibi, Manisaspor maçı öncesi yaptığı 13 maçta sadece 3-2 yenildiği Beşiktaş maçında kalesinde 3 gol görmüştü.

ÇOK SIKI MAÇ TRAFİĞİ

Ersun Yanal, önlerindeki günleri daha iyi geçirebilmek adına çeşitli uygulamalar yapacaklarını söyledi. Yanal, Vestel Manisaspor maçının Trabzonspor'un gerçek gücünü göstermediğini belirterek, ''Çok sıkı bir maç trafiğimiz var ve önümüzdeki günleri daha iyi geçirebilmek adına çeşitli uygulamalarımız olacak. Devre arasına kadar minimum puan kaybı için çalışacağız'' dedi. Puan kayıplarının bir sınırı olduğunu kaydeden Yanal, ''Türkiye'de bir avantajımız var; o da her takımın birbirini yenebilecek olması. Bizim kaybettiğimiz Vestel Manisaspor, geçen hafta ligin yeni takımı Gençlerbirliği OFTAŞ'a sahasında yenildi. Takım olarak iyi taraflarımız var ve bunlarla oynayabilmenin yollarına bakacağız'' diye konuştu.

Ceyhun Eriş'e Vestel tepkisi

Vestel Manisaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Arif Koşar, Fortis Türkiye Kupası maçında, Trabzonsporlu Ceyhun Eriş'in tribünlere el hareketi yapmasını doğru bulmadığını söyledi. Koşar, teknik direktör Ersun Yanal tarafından oyundan alınan Ceyhun Eriş'in soyunma odasına giderken taraftarlara ve protokol tribününe el hareketi yaptığını kaydetti.

01.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kadıköy'de yenilmiyor

  Trabzon'da Vestel şoku

  G.Saray kupada Denizli'yi ağırlıyor

  Helsinborg maçına İngiliz hakem

  Bobo'nun bireysel sponsoru Lotto

  NBA'de Mehmet'li Jazz yeni sezona iyi başladı

  Bilek güreşinde büyük başarı

  F.Bahçe potada Barcelona önünde

  3 günde 1 maç

  Malatya tarih yazdı


 Son Dakika Haberleri