Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Malatya tarih yazdı

TFF 1. Lig'de Malatyaspor, 8 as futbolcusundan yoksun sadece 1 yedeğiyle İstanbulspor karşısında tarih yazdı. Ve en önemlisi de Malatyalı işadamlarına mesaj gönderdi. Hemde hiç pozisyon vermeyerek. 8 as futbolcusundan yoksun çıktığı ve sadece 1 yedekle çıktığı karşılaşmada adeta birilerine bu futbolcuların ne kadar onurlu olduklarını gösterircesine futbol oynadı.

Erciyes büyük bir düşüşte. Ya rakipleri hafife alma gibi takıntıları var ya da bazı sorunlar mevcut. Samsun yine son haftaların başarılı takımı Mardinspor karşısında ancak beraberlik alabildi. Boluspor Ordusporu 3 golle geçerken, önümüzdeki hafta Karşıyaka deplasmanına moralli çıkacaklar.

İzmir ekibi Altay Giresunsporu mağlup ederek haftanın sürprizini gerçekleştirdi. Sakarya, Kartal deplasmanından tek puan alarak liderliğini devam ettirdi. Bu hafta ilginç maçlara sahne olacak. Malatyaspor lisans sorununu çözemezse yine yedeklerle çıkacak. Elazığspor son haftalardaki başarılı çıkışını devam ettirmek isteyecek. Diyarbakır evinde Kartalsporu ağırlayacak.

Said YALÇIN

01.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kadıköy'de yenilmiyor

  Trabzon'da Vestel şoku

  G.Saray kupada Denizli'yi ağırlıyor

  Helsinborg maçına İngiliz hakem

  Bobo'nun bireysel sponsoru Lotto

  NBA'de Mehmet'li Jazz yeni sezona iyi başladı

  Bilek güreşinde büyük başarı

  F.Bahçe potada Barcelona önünde

  3 günde 1 maç

  Malatya tarih yazdı


 Son Dakika Haberleri