Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Rice ne getirecek?

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Sean McCormack, Bakan Condoleezza Rice’ın, PKK terörüne karşı Türkiye, Irak ve ABD arasındaki üçlü mekanizmanın nasıl daha etkili hale getirilebileceği konusunda Amerikan hükümetinin fikirlerini Türk yetkililerle paylaşacağını söyledi.


Rice ve Erdoğan ziyareti kritik

ABD’nin eski Ankara büyükelçilerinden Mark Parris, ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice’ın Türkiye ziyareti ve ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan

Uygur kızlara Çin işkencesi

İnsan hakları savunucu Rabia Kadir, Çin’i, Sincan Uygur Özerk Bölgesi’nde yaşayan genç Uygur Türkü kadınları zorla evlerinden çıkararak Çin’in doğusu


  Irak, Amerikalı diplomatların kâbusu oldu

Amerikalı diplomatlar, artık Irak’ta görev yapmak istemiyor. Amerikan diplomasisinde 46 yıldır görev yapan bir diplomat, “Bağdat’a gitmek idama mahkûm edilmek gibi bir şey” dedi.


  Savaş intihar ettiriyor

ABD’de yapılan bir araştırmada, Irak ve Afganistan savaşlarından dönen yüzlerce askerin intihar ettiği ortaya çıktı. Savaş Gazileri İşleri Kurumunun yaptığı ve halen devam eden araştırmada, Afganistan’da savaşın başladığı 7 Ocak 2001’den 2005 sonuna kadar olan dönemde ordudan ayrılmış 283 muharip gazinin intihar ettiği belirlendi.


  Suharto’nun tazminatı yoksullara

Endonezya’nın eski Devlet Başkanı Suharto, Time dergisine itibarını zedelediği gerekçesiyle açtığı dâvâdan kazandığı 100 milyon dolardan fazla tazminatı yoksullara bağışlayacağını söyledi.


  2 Amerikan askeri öldürüldü

Irak’ın kuzeyindeki Nineva vilayetinde yola yerleştirilen bombanın, araçlarının yakınında patlaması sonucu 2 Amerikan askeri öldü.


  ABD’de çocuk tutuklulara pranga

ABD’deki çocuk mahkemelerinin çoğunun, ufak tefek suçlar yüzünden tutuklanan çocukları prangaya vurdurduğu ortaya çıktı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri