Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Kitapseverler için son şans

Yüzlerce yayınevinin binlerce kitabını okuyucuların beğenisine büyük fırsatlarla bir araya getiren 26. İstanbul Kitap Fuarı haftasonu son ziyaretçilerini bekliyor.



İSMEK İslâm ülkelerine model oldu

İslâm Konferansı Örgütü (İKÖ) üyesi ülkelerin eğitim kurumları arasında başarılı çalışmaların örneklendirilmesi, ortak hareket ve ilerlemeyi hedefleyen “İslâm Ülkelerinde Eğitim Kongresi” sonuç bildirgesinde İSMEK, ulaştığı noktayla İslâm ülkelerine model gösterildi.



Martılarla İstanbul

Marmara İletişim Haber Ajansı’nın genç muhabirlerinin objektifinden yansıyan fotoğrafların yer aldığı “Martılarla İstanbul” Fotoğraf Sergisi, Kadıköy İskelesi’ndeki İDO Sanat Galerisi’nde açılıyor. Sergi 3 Aralık tarihine kadar Marmara yolcularının ve san’atseverlerin ziyaretine açık olacak.



5. Üsküdar sempozyumu başladı

Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Üsküdar Sempozyumu dün başladı. Üsküdar’ı; tarihi, ekonomisi, kültürü, mimarisi, sanatı, sosyal hayatı, edebiyatı ve tanınmış isimleri ile ele alan sempozyum, 140 bilim adamının katılımıyla 1-5 Kasım tarihleri arasında yapılacak.



Hollywood’da efekt çağı

Hollywood’un ünlü kadın yönetmeni Martha Coolidge, görsel efektlerin kullanıldığı Hollywood filmlerinde maliyetlerin 150 milyon dolara kadar ulaştığını bildirdi.



Çocuklara çelik çomak kursu

Erzurum’da geleneksel çocuk oyunlarını öğretmek için kurs açılacak. Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Öztürk, yaptığı açıklamada, Erzurum ve yöresinde kaybolmaya yüz tutmuş çocuk oyunların gelecek nesillere aktarılması için çalışma başlattıklarını ifade etti.



ARAF, ABD pazarında

Yönetmen Biray Dalkıran imzasını taşıyan korku filmi ‘’Araf’’, ‘’The Abortion/Kürtaj’’ ismiyle ABD’de DVD olarak satışa sunulacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri