Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Şampiyon adayım Fener

Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen, Fenerbahçe'nin ligde geriye kalan maçlarında en fazla 11 puan daha kaybederek, 80 puanla şampiyonluğa ulaşacağını ileri sürdü. Şen, sarı-lacivertli takımın Avrupa'da başarılı olamaması halinde faturanın teknik direktör Zico'ya çıkarılacağını söyledi.

Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen, Fenerbahçe'nin ligde geriye kalan maçlarında en fazla 11 puan daha kaybederek, 80 puanla şampiyonluğa ulaşacağını inandığını söyledi. Galatasaray'ın UEFA Şampiyonluğunu hedef alan Şen, "40 yılda bir tesadüfen şampiyon olanlar var. Bizim şampiyonluğumuz buna benzemez" dedi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı da öven Şen, "Hem benden hem de diğer başkanlardan daha iyi bir başkan" diye konuştu.

YILDIRIM BÜYÜK İŞLER YAPTI

Genç Fenerbahçeliler Kulübü'nün davetlisi olarak Çankaya Üniversitesi'ne gelen Şen, burada üniversite öğrencilerine hitap etti. Büyük kulüpleri yönetmenin zor olduğunu kaydeden Şen, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe için büyük bir şans olduğunu söyledi. Aziz Yıldırım'ın göreve ilk geldiği dönemlerde Fenerbahçe'nin Pendikspor'a yenildiğini hatırlatan Şen, "Pendik'e yenilen takımın başkanını beğenemem demiştim. Ama hem benden hem de diğerlerinden daha iyi çıktı. Bütün kulüpler böyle başkan bulmalı" dedi. Aziz Yıldırım'ın yönetiminde Fenerbahçe'nin çok iyi işler başardığını ve Türkiye'nin en iyi kulübü haline geldiğini vurgulayan Şen, "Eskiden Avrupa takımları ile bizim takımlar arasındaki fark ne ise, şimdi Fenerbahçe ile diğer takımlar arasındaki fark odur" diye konuştu.

FATURAYI ZİCO'YA ÇIKARIRIM

Fenerbahçe'nin Süper Ligi'nde oynadığı 10 maçta 11 puan kaybettiğini belirten Şen, "Fenerbahçe, bir 11 puan daha kaybeder ve ligi 80 puanla şampiyon kapatır. Diğer takımların bize yetişmesi çok zor" dedi. Fenerbahçe'nin hem kadrosu hem mali yapısı hem de yönetimi ile Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olabilecek güçte olduğunu kaydeden Şen, Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'yu hedef alarak "Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi kupasını da UEFA kupasını da alacaktır. Bu kadro, Şampiyonlar Ligi kupasını alır. Eğer, Şampiyonlar Ligi kupasını alamazsak ben faturayı Zico'ya çıkarırım" ifadesini kullandı.

G.SARAY SÖZLERİ ALKIŞ ALDI

Şen, Şampiyonlar Ligi hedeflerinin Türkiye'deki ligi unutturmaması gerektiğini vurgulayarak, "Şampiyon belli, Fenerbahçe. 10 yılın 7'sinde Fenerbahçe, 3 yıl da heyecan gitmesin diye başka takımlar şampiyon olur. Galatasaray'ı yenmek zevkinden mahrum mu kalacağız?" dedi. Şen'in bu ifadeleri salonda büyük alkış aldı.

Bir öğrencinin UEFA'da yarı final maçınız yok çıkışı üzerine Şen, "40 yılda bir tesadüfen şampiyon olanlar var. Ama bizim şampiyonluğumuz kırk yılda bir gibi tarzında olmaz. Yani Galatasaray'ın UEFA şampiyonluğu gibi seyrek olmaz. İddia ediyorum, Fenerbahçe şampiyon olmasının ardından şampiyonluklar yaşayacaktır" diye cevap verdi

02.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Şampiyon adayım Fener

  Sağlam ‘siftah’ peşinde

  Derbinin hakemi İsmet Arzuman

  Beşiktaş'a 2525 bilet ayrıldı

  Seyircili Trabzon Ankara önünde

  Ümit Karan'ın tek forvet tepkisi

  Almanlar Türk futbolunu küçümsüyor

  Carlos Dünya Karmasında

  Kezman ameliyat oldu

  Canaydın herkese teşekkür etti


 Son Dakika Haberleri