Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail: Annapolis’in olması bile başarı

İsrail Altyapı Bakanı Binyamin Ben Eliezer, zamanın İsrail ve Filistinlilerin aleyhine işlediğini, bununla birlikte uluslararası katılımlı Annapolis zirvesinin yapılacak olmasının bile başarı olduğunu söyledi.

Devlet radyosuna açıklamalarda bulunan Ben Eliezer, 27 Kasım’da Annapolis’te zirvenin yapılacak olmasına memnun olduğunu belirterek, Annapolis zirvesinin amacının, İsrail-Filistin diyaloğunu yeniden başlatmak olduğunu kaydetti.

Zamanın her iki tarafın da lehine işlemediğini söyleyen Ben Eliezer, toplantının yapılacak olmasının ve katılımcı listesinin kendilerini memnun ettiğini belirtti. İsrail ve Filistinlilerin zirveye ortak bir belgeyle gidemeyeceğine değinen Ben Eliezer, bunun konferansı “bir komedi” haline getireceğini sanmadığını da belirterek, “Annapolis zirvesinin yapılacak olması bile başarıdır” dedi. İsrailli Bakan, Arap Birliği’nin konferansa katılma kararıyla ilgili olarak da “İlk kez Arap Birliği mükemmel bir karar aldı. Bütün Dışişleri Bakanları Annapolis’te hazır bulunacak” diye konuştu.

/ KUDÜS

25.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  OHAL, Lübnan’ı da karıştırdı

  Pakistan kan gölü

  İsrail: Annapolis’in olması bile başarı

  “Filistin devletini kurmaya gidiyoruz”

  Chavez, hasımlarını hain ilân etti

  Musul’da intihar saldırısı

  Pakistan’da Şiî-Sünnî arbedesi

  Bağdat: Kürtlerin imzaladığı petrol anlaşmaları geçersiz


 Son Dakika Haberleri