Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

MÜSİAD’ın BİLTRONİK yarışmasına büyük ilgi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği Bilgi Teknolojileri Proje Yarışması’na (BİLTRONİK), yurdun her köşesinden adeta proje yağıyor.

Başvuruları 30 Kasım’da sona erecek yarışmaya gönderilen projelerin sayısı 100’ü aştı. Bilgi Teknolojileri alanında gelişmeyi, başarıyı teşvik etmek ve marka oluşturmak amacıyla gençleri teşvik etmeyi ve parlak beyinleri ortaya çıkarmayı hedefleyen BİLTRONİK projesi ile sivil toplum kuruluşları arasında örnek olan MÜSİAD, projede dereceye giren yarışmacılara ödüllendirirken, KOSGEB de “Yeni Girişimci İş Kurma Desteği” verecek.

MÜSİAD tarafından toplam 50 bin YTL değerinde ödülün dağıtılacağı yarışma ile Türkiye’nin bilgi teknolojilerinde atılım yapması hedefleniyor. Ülkemizde üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen en kapsamlı yarışma olan ‘BİLTRONİK’ için başvurular www.biltronik.org adresinden de yapılabiliyor.

“BİLTRONİK hem ödül, hem kariyer vaad ediyor”

MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu Başkanı Davut Kavranoğlu, elinde projesi olan gençlere, yarışmaya mutlaka katılmaları konusunda çağrıda bulunurken, yarışmaya katılanların dereceye giremeseler bile bilgi teknolojileri alanında faaliyet gösteren şirketler tarafından keşfedilebileceklerini söyledi.

Projeye şu ana kadar 200 civarında başvuru olduğunu ve bunlardan 103’ünün proje yeterliliğine sahip olduğu için değerlendirmeye alındığını bildiren Kavranoğlu, yarışmaya katılabilmek için projenin bitmiş olmasının gerekmediğini vurguladı.

YENİ ASAY / İSTANBUL

26.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hollywood yapımı Mevlânâ belgeseli

  Süleymaniye ‘yenilenecek’

  MÜSİAD’ın BİLTRONİK yarışmasına büyük ilgi

  Bu defa ‘pullar’ para oldu

  Dünya’nın en büyük Piri Reis haritası


 Son Dakika Haberleri