Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Hamaney: Annapolis konferansı sonuçsuzluğa mahkum

İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, ABD’nin ev sahipliğinde yapılacak Annapolis konferansının “şimdiden sonuçsuzluğa mahkûm” olduğunu söyledi. ABD’nin Annapolis şehrinde yarın yapılacak uluslararası konferansta Ortadoğu sorunu masaya yatırılacak.


Şerif, Müşerref’e rest çekti

Sürgünden ülkesine dönen eski Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Genelkurmay Başkanlığını da yürüten Devlet Başkanı Pervez Müşerref döneminde bir hükümet

Paris banliyöleri yine kıpır kıpır

Fransa’nın başşehri Paris’te bir polis aracına çarpan motosiklette bulunan 2 kişinin ölmesi üzerine önceki gece çıkan olaylarda, bir polis karakolu v


  Rusya’ya muhalif eleştirisi

Fransa Dışişleri Bakanı Bernard Kouchner, dünya satranç şampiyonu Garry Kasparov’un gözaltına alınmasının, Rusya’nın muhalif göstericilere baskı uygulamasının, “Rusya’ya güzel bir imaj vermediğini” söyledi.


  Chavez, İspanya ile ilişkilerini dondurdu

Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, İspanya Kralı Juan Carlos özür dileyinceye dek İspanya ile ilişkilerin dondurulduğunu bildirdi.


  AİHM, Patrikhane’nin başvurusunu görüşüyor

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Fener Rum Patrikhanesinin Türkiye aleyhine açtığı dâvâyı görüşecek.


  Sarkozy’den Çin’e destek, Tayvan’a köstek

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Tayvan’da bağımsızlık için atılacak ilk adımı ifade eden referandum projesinin “haksız bir girişim” olduğunu söyledi.


  AP heyeti Kıbrıs'a geldi

Avrupa Parlamentosu Dilekçeler Komitesinden 4 kişilik bir heyet, Maraş’la ilgili rapor hazırlamak amacıyla dün Kıbrıs’a geldi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri