Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener'in İnter mesaisi

Temsilcimiz, Şampiyonlar Liginde grup lideri İnter'le bugün deplasmanda karşılaşacak. Giuseppe Meazza Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçı Avusturyalı hakem Konrad Plautz yönetecek. Star TV karşılaşmayı naklen yayınlayacak. Bu maçtan önce oynanacak maçta CSKA, PSV'yi yendiği taktirde F.Bahçe 2. turu garantilemiş olacak.


Zico'nun Avrupa karnesi başarılı

F.Bahçe, Brezilyalı çalıştırıcı yönetiminde çıktığı 18 Avrupa Kupası maçında 9 galibiyet, 6 beraberlik, 3 yenilgi aldı. Son 9 Avrupa maçında ise yenil

Cem Deda'ya büyük tepki

Süper Lig'de haftayı deplasmanda 2-0'lık Çaykur Rizespor mağlubiyetiyle kapatan Kasımpaşa'da, karşılaşmanın hakemi Cem Deda'ya büyük öfke var.


  Serkan: Ailem artık G.Saray'ı tutuyor

Trabzon'daki derbide maçın tek golünü atarak Galatasaray'a liderlik koltuğunu geri getiren genç futbolcu Serkan Çalık, ''Ailem Trabzonsporlu. Ben Galatasaray'a geldikten sonra Galatasaray'ı da tutuyorlar'' şeklinde konuştu.


  ‘Devlet Sporcusu’ kanun taslağı TBMM'ye sunuldu

AK Parti Sivas milletvekili Hamza Yerlikaya, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları ile Olimpiyatlarda ilk 3'e giren sporculara "Devlet Sporcusu" ünvanı verilmesiyle ilgili kanun teklifini TBMM'ye sundu. Teklife göre, sporculara maaş ve sigorta güvencisi de sağlanacak.


  Şampiyon başkan

Ünlü isimlerin katıldığı Beko Classic 2007’de kaptanlığını Federasyon Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun yaptığı Atlantik takımı şampiyon oldu.


  Galatasaray’ın koltuk sevdası


  Kalli işi biliyor



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri